PLUGG SUGER.

Åhh jag taggar inte nästa vecka, den kommer se ut ungefär såhär... Måndag: plugg. Tisdag: plugg. Onsdag: plugg. Torsdag: plugg. Fredag: sova, haha nä men tare lungt efter allt pluggande. Jag hatar att plugga. Så himla drygt bara. (a) Ajaaa, ska bli så galet skönt när den veckan är över!

Imorrn äre skola, men kommer inte vara i skolan hela skoldagen.. för ska till tandläkarn typ efter lunch. I vanliga fall skulle jag tycka att det är skönt att missa några lektioner, men kommer missa matten, och det är sista mattelektionen innan provet. Därför hade jag gärna gått på den ju. Får be Myra skriva ner om det är nån genomgång. (a)

Okej jag känner att jag börjar skriva för mycket om skolan och plugg och inser att det måste vara ganska tråkigt att läsa om. (a) Ska försöka ändra på det och börja skriva lite gladare inlägg som inte handlar om skolan. ;)





Btw, idag har jag skrivit fem inlägg! Ganska duktig va? ;]
Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt! :)

LITEN EMMA OCH OSKAR.

Har pluggat No nu i en timme, tänkte ta en liten paus nu. (a) Farmor är här. Farfar har åkt in till sjukhuset igen. :( Så hon ska sova här ett par dagar nu framöver. :)

Just nu sitter och kollar på gamla bilder på datorn, hittade en bild där lillbrorsan var ett år eller mindre, haha så galet söt! :) Sen hittade jag en bild på mig också, där jag var två år. (a) Jag hade blåa ögon då jag var liten, har gröna ögon nu ju..till dom som inte visste det. (a) När jag jämför bilderna måste jag erkänna att jag tycker att Oskar (lillbrorsan) var mycket sötare än mig. (a) Det tycker jag fortfarande att han är. (a)



Hugs!

HÖGTALARE.

Pappa gick nyss ut till garaget och hämtade nå gamla högtalare som han kopplade in till min dator. Det är ganska mesigt ljud på min bärbara, nu låter det mycket bättre och jag kan spela mycket högre om jag vill. ;) Happyface! (a) Det kanske inte är dom allra snyggaste högtalarna, med dom duger åt mig. :] Här får ni två, ganska dåliga bilder, men dom får duga. (a)



Idag har jag mest suttit och tänkt att snart ska jag börja plugga.. har inte fått så mycket gjort alltså. (a) Men nu börjar mamma tjata om att jag ska få datortid, asså att jag bara får sitta vid datorn ett antal timmar per dag, om jag inte pluggar nu. Så det är nog bäst att jag stänger av datorn och tar fram skolböckerna och pluggar i nån timme. Behöver ganska ofta en spark i baken för att börja nån gång. Det är så tråkigt att plugga liksom. (a)

Ajaa, cya lateeer!

så äre.. :(



WHAT HURTS THE MOST.

Godmorgon allihopa! :) Har just vaknat och ätit frukost. :) Nu ska jag städa mitt rum, badrummet, och dammsuga typ hela övervåningen. Duktigt va? :] Sen måste jag plugga, har bokredovisning på onsdag tror jag. Sen matteprov samma dag, eller jag tror att det också var på onsdag, det är nästa vecka iallafall. (a) Och så äre det muntliga nationella på fredag för det blev inte då det egentligen skulle vara för läraren var hemmma med sjukt barn. Sen äre ett till prov på fredag också, Noprov, vi har haft en träslöjdsvikarie i flera veckor nu.. och dom tror att vi ska kunna massa nu när ingen har lärt oss nåt ;o blir att råplugga nästa vecka då. Jobbigt värre assåå! (a)





Hugs!

LÖRDAG.

Idag har jag varit på stan med Myra, det var nice. :) Köpte inget. Eller jo, delade en liten stripsmeny med Myra och köpte ett tuggummi. (a) Haha. (a) Sen tog vi bussen hem till Myras pappa för hon skulle hämta nå sminkgrejjer som hon glömt där. Sen skulle vi egentligen ta bussen från hennes pappa till Sofiehem, men vi missade den.. så vi gick hem därifrån. (a)

När jag kom hem stod maten färdiglagad på bordet, hemmagjord pizza.. mums! (a) Efter maten låg jag och läste i typ en timma, läste ut en bok som heter jagad. Hela boken var riktigt bra tycker jag, men blev besviken på slutet.. Det slutade inte som jag ville. :] :(


Hahah, Myra och jag, vi bjuuuu! (a)

Ikväll har jag bara varit hemma och sett melidifestivalen och ätit vindruvor och godis. =)


Ursäkta sista bilden, jag hade tråkigt.. :]

Nu gör jag typ inget, klickar runt på lite sidor, läser bloggar och chattar lite på msn. :) Ska nog lägga mig ganska tidigt ikväll också, har ändå inget annat att göra just nu. (a) Ajaa, kommer inte skriva nåt mer inlägg ikväll. Uppdaterar imorrn! Godnatt alla läsare! :)

STAN NU.

Är riktigt pigg idag efter att ha sovit ganska många timmar inatt. (a) Har just sminkat mig och sånt, nu ska jag äta lunch och sen ta bussen ner på stan med Myra. :) Tar med mig kameran, så kanske bjuder på lite bilder sen när jag kommer hem igen. ;) Fast lovar inget. (a)



Cya

HEEELG.

Ikväll har jag sett på Let's dance och ätit upp typ allt godis som jag köpte när jag var på maxi med Myra. =) Bjöd brorsan på lite godis också, fast inte såå mycket. (a) Måste ju ha kvar lite själv också. :] Man får ju inte så mycket godis för 12 kronor, vilket var vad jag köpte för. (a) Haha, aja nog om det, tror inte ni tycker det är så intressant att läsa om godis så.. :]

Imorrn ska jag på stan med Myra, kanske tar med mig kameran och bjuder på lite bilder. Om jag orkar. (a) Haha nä men får se. =) Ska fråga Emilia också om hon vill följa med. :)


Det är lillbrorsan som sitter där ute i båten helt lonely. :]

Är faktiskt riktigt trött nu, ska nog gå och lägga mig nu.. godnatt! :)

MAXI NU JAO.

Fick just ett sms av Myra, tydligen skulle hon vara hemma ikväll. (a) Så mina planer blev just ändrade. Okej, jag hade kanske inga planer för ikväll egentligen men.. (a) Vi ska till maxi och köpa lite godis. Ska möta henne ute om cirka fem minuter, så det är nog bäst att jag slutar skriva så jag hon inte behöver stå ute och frysa och vänta på mig. (a)

Kelly Clarksson - Already gone.


Skriver igen ikväll, hej så länge! :)

26 FEBRUARI.

Dagen började med teknik, sen vare språkval, lunch, svenska, no i en halvtimme för andra halvtimmen skulle alla till matsalen och kolla på vad 7orna och 8orna på skolan gjort under deras typ kulturvecka eller vad man ska kalla det. Dagen avslutades med bild. När jag kom hem hann jag inte göra så mycket mer än att fika, byta om och fara på dansen. Min kompis Hanna som går samma dans som mig var inte där idag, synd det. Men det var kul ändå. (a) Kom hem ungefär klockan 6, då kom moster och hennes kille hit på middag. Trevligt trevligt. :)

Ikväll ska jag bara vara hemma, varken Myra eller Emilia är hemma så finns inte så mycket annat att göra. (a) Och Markus är sjuk så han kan jag inte heller vara med. :( Krya på dig! ♥



Cya!

SOMMAR<3

Har just kommit hem, var med Myra och skulle göra nån skoluppgift men det blev inte så mycket av de. (a) Idag efter skolan så var jag med Myra så det var därför jag inte skrev nåt inlägg. (a) Hann lägga upp en bild iallafall. ;) Imorrn äre det muntliga nationella provet i svenska, är lite nervös faktiskt. Men bara man inte får så svår text så går det nog bra. ;) Hoppas jag. (a)

Nu ska jag fika, får se om jag skriver nåt mer inlägg innan jag ska sova eller om jag går och lägger mig och läser ett tag. Måste läsa ut boken, snart äre ju bokredovisning.. tror att det är de nästa vecka. (a)

Linkin Park - Numb
:



GE MIG SOMMAR!

Puss!

EMMSA HÄREE.


24 FEBRUARI.

Bloggstatistiken har varit rätt så hög nu den senaste tiden, speciellt antalet sidvisningar. Igår var det 99 sidvisningar, superkul! :)

Har just fikat, nu ska jag träna lite till på engelskaglosorna. Hade egentligen tänkt duscha ikväll, men orkade inte. (a) Så ska stiga upp lite tidigare imorrn och duscha då istället, kommer vare ännu jobbigare att duscha då men..nu äre försent att ångra sig. ;) Går jag och duschar nu så hinner håret inte torka innan jag ska sova och går jag och lägger mig med blött hår så kommer jag se ut som ett troll imorrn. :] Haha, nån som känner igen sig? (a)



Kommer inte på så mycket mer att skriva ikväll, vi hörs imorrn istället. Puss!<3

YOU BELONG WITH ME.

Idag efter skolan var jag med Emilia och Myra, vi var hemma hos mig. :) Har just upptäckt att det är fett kul att svara på frågor på facebook, för då får man typ låtsaspengar som man kan använda till att kolla vem som svarat på frågor om en själv. Haha vet inte om ni fattar men, sök på friend facts på facebook så förstår ni nog. ;)

Ikväll har jag bara varit hemma. Har just läst ett antal sidor i boken, så har bara kvar 100 sidor nu. =) Nu ska jag träna lite på engelskaglosorna för dom är till imorrn. Lyckost alla 9or på min skola som går i spanska, dom gör ett prov sen slutar dom. Medans vi andra har en helt vanlig lång skoldag.. okej inte så lång ändå, går till halv tre imorrn men. (a) Iochförsig så äre kanske inte så kul med prov heller, haha ajaa. (a)

Dagens låt; Taylor Swift - You belong with me.


Skriver ingen lite senare, cya! ♥

@ SKOLAN.

Hejhej, är i skolan. Har just haft matte, har rast nu till tio över. Sitter och klickar runt på lite på facebook och pratar med Myra som sitter vid datorn brevid mig. (a) Men vi ska snart gå och leta upp vaktmästarn för Myra har låst in min nyckel i sitt skåp och hon har glömt sin nyckel hemma. Haha, klantMyra. :]

Aja, skriver när jag kommer hem. Hejs! ♥


NATTINATTI.

Ikväll har jag bara varit hemma och chillat, eller kjillat som alla säger nu för tiden. ;) Haha. (a) Har gjort matteläxan också, och läst lite så har en tredjedel kvar att läsa i boken nu. Har just tvättat bort sminket så jag ska gå och lägga mig när jag skrivit klart dethär inlägget.

Imorrn äre skola igen, efter skolan ska jag och några till gå hem till mig och göra en bilduppgift där vi ska spela in en egen musikvideo till en låt. (a) Haha får ju se hur det går, men vi har typ bestämt hur vi ska göra så gåre som vi planerat så blire nog bra. =)



Men nu ska jag sova, godnatt folket!

PUSS.

Har matteläxa till imorrn som jag måste göra ikväll. Matte är mitt hat-ämne i skolan för tillfället, det är så sjukt tråkigt. Tillochmed engelska är roligare nu. ;o När jag gick i sjuan var jag typ jättebra på matte och fick max två fel på proven.. mvg på alla prov då alltså. Är inte alls lika bra på matte längre, kan berätta att jag gar g i matte och blir överlycklig om jag får vg på matteproven nu. Vad hände liksom? (a) Haha, aja, bara att ligga i, jag försöker iallafall satsa, får jag vg i matte den här terminen ska jag gå till maxi och köpa ett kilo godis till migsjälv. :]

Var med Markus idag, lika nice och roligt och underbart som vanligt. (a) Lovade ju att ta en bild, haha det gick ju som det gick.. råkade missa oss och ta kort på väggen bakom istället ibland. Fick en bild iallafall, bjuder på den. (a)



Nu ska jag äta, skriver ikväll. Cya! ♥

TISDAG.

Har just duschat, nu ska jag sminka mig och allt sånt. Sen ska jag göra lunch, gör nog toasters, för det tycker jag är gott. (a) Efter det ska jag ta bussen ner på stan och möta Markus, får se om vi går en sväng på stan eller om vi far direkt hem till mig. :)
Kanske lägger in en dagens outfit sen ikväll om ni har tur, fast jag lovar inget. (a) Ni får vänta och se om jag gör det eller inte helt enkelt. ;)

Ni får en dagens låt också: Drew Ryan Scott - Like I always do!




Pusshejs! ♥

MY HEART IS SO ON FIRE FOR YOU.

Fick en kommentar av kusinvitamin att jag borde skriva längre inlägg, det tycker jag också men har aldrig orkat. (a) Okej det var en dålig anledning, har nog helt enkelt bara dålig fantasi och kommer inte på så mycket att skriva om. Men ska försöka ändra på det och skriva längre inlägg nu framöver! Så jag börjar nu. ;)

Ikväll har jag inte gjort nåt speciellt, bara varit hemma och sett på tv. Fick veta idag i skolan att det är bokredovisning nästa vecka så har börjat läsa en bok också. (a) Jagad heter den, hittills är den bra iallafall. :) Har typ bara hunnit läsa 40 sidor men. (a) Just nu gör jag inte så mycket, spelar icy tower på facebook, har just köpt discotornet. Hahha. :] Men det är kul, fast är egentligen inte så bra på det. Om jag ska erkänna så är det brorsan som gjort mina rekord. :] Hehe. (a) Aja nog om det. ;)

Imorrn äre ingen skola! Fett med nice. :) Så min dag imorrn, eller halva dagen rättare sagt, kommer se ut ungefär såhär: vakna, duscha, välja kläder, sminka mig, fixa håret, äta och sen fara ner på stan och träffa Markus. Sen ska vi ta bussen hem till mig. :)



Nu ska jag göra mig iordning för att gå och lägga mig, godnatt!

Footprints in the sand.







22 FEBRUARI.

Tjennaah! Har just ätit, nu gör jag typ inget. (a) Ikväll ska jag typ inte göra nåt heller, bara vara hemma och tare lungt och se på tv eller nåt. :)



Hejs

GODNATT FOLKET.

Tänkte bara säga att nässpray är min nya bästavän, jag är tät i näsan och har varit det i några dagar nu. Haha, bara jobbigt. (a) Btw, skrivit 5 inlägg idag, känner mig duktig. :]

Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!

GOTTGOTT.

Nu ska jag duscha, sen göra fika.
Blir att äta upp dom sista hemmagjorda semlorna. (a) Mums! (a)



Bye

2 TRÖJOR.

Idag när jag var på Strömpilen med Myra så köpte jag två tröjor. :)





21 FEBRUARI.

Har just ätit lunch, nu ska jag till Strömmis med Myra. :) Skriver sen. :)



Hejs! <3

DAGENS FRÅGA.

Gårdagen med Markus var perfekt. <3

Har just vaknat och ätit frukost, nu måste jag städa mitt rum för det ligger massa kläder på golvet igen. Idag hade jag tänkt gå en sväng förbi Strömmis, ska kolla om nån kompis vill följa med. :)

Dagens fråga:
Vilken version av låten Heartless här nedanför tycker ni är bättre? :)


The Fray.

Kanye West.


Pusshejs!

YOU'RE SO BEAUTIFUL.

Har just duschat, nu ska jag fixa mig lite, sen far jag till älskling och ska vara där hela
dagen. :) Slänger in en bra låt, Akon - Beautiful. :)



Puss!

TRÖTTER.

Alla hann inte göra det muntliga nationella idag på svenskan, så jag ska göra typ nästa fredag. (a) Emilia fick ont i magen så hon kom inte, hon får krya till på söndag så jag kan vara med henne då!<3 Ska snart sova så att jag är pigg imorrn, ska ju till älsklingen då. :)

Godnatt folket!

19 FEBRUARI.

Yeey, nu funkar internet igen! Happyface. (a)
Sitter och väntar på att Emilia ska komma, vi ska typ bara vara inne, eller vi kanske går ut. (a) Får se vad vi hittar på helt enkelt. ;)


Jaag och Emiliababee. <3

Pusshej!

Britney Spears - Someday

Har just kommit hem från skolan.
Nu ska jag byta om, äta en macka, och sen fara på dansen. :)



Skriver sen, puss!

Kelly Clarksson - A moment like this

Är typ redan trött igen, ska snart sova. (a) Med den här låten säger jag godnatt! :)




TYP SISTA NP I SVENSKA IMORRN.

Ikväll har jag typ inte gjort nåt, tagit en powernap som ni läste i förra inlägget. (a) Har just duschat, nu ska jag fika.

Tror att det är muntliga nationella på svenskan imorrn. Hoppas man inte får så svårt text. ;) Nån som redan gjort de? (a) Var det svårt? (a)



Ciiaooo!

POWERNAP.

Hejhej!
Var inte taggad på att gå till skolan imorse, galet trött jag var. Sen höll jag på frysa ihjäl också. (a) Men det var inte så jobbiga lektioner idag, bara musik, engelska, gjorde nån ankät på matten, so sen språkval. Min klass bådas mentorer är typ alltid sjuka, har alltid vikarie nuförtiden typ. Det är ganska chill, fast skulle vilja att No:lärarn blir frisk igen så att man kan få igen Noprovet nån gång. ;p

Är iallafall inte lika trött längre, för sov nyss en timma. Haha. (a) Men det var skönt. (a)



Hejs! <3

NATTTTIII.

Nu ska jag träna lite på engelska glosorna nu sen ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och sånt och sen gå och lägga mig. (a)



Gonatt!

TVN.

Haha nu ska jag se Jönssonligan med brorsan. :]

jag och broor.

Skriver sen! Hej så länge!

DAGENS LÅT!



17 FEBRUARI.

Har just kommit hem från skolan, om ett tag ska jag till Strömmis med Emilia. :)
Ikväll ska jag göra läxa, sen vara med nån kompis om jag hinner.



Hejs! <3

PROMMIS MED MYRA.

Ikväll har jag varit med Myra. :) Vi var ute på en prommis, typ fett kallt ute. Så vi gick in på maxi och värmde oss en stund också. (a)


Myra och jag. :)

Nu ska jag sova, godnatt!

GOTT. (a)

Har just följt med Caroline och hälsat på farfar, han var ganska pigg idag ändå. :) Förra gången jag var där och hälsade på så kände han ju inte igen mig.

Nu ska jag laga mat, pannkaka. :):) Sen blire semlor till efterrätt, mums! Mycket godare med hemmagjorde semlor ju! Den man fick i skolan idag mådde man ju illa av efteråt, inte god. (a)



Hejs! <3

16 FEBRUARI.

Hejhej! Har just kommit hem från skolan, sitter och dricker milkshake och tare lungt bara, om ett tag ska jag gå till sjukhuset och möta Caroline sen ska vi hälsa på farfar där. :)



Puss!

FLUMM MED EMILIA.

Är med Emilia nu, vi flummar somvanligt. Haha. :]





Du vet att jag tycker om dig ändå Markus. :] <3

15 FEBRUARI.

Kom just hem från stan, köpte inget. Provade en snygg tröja men den var för stor, annars hade jag köpt den. Ajaa, ska kolla om den finns i andra storlekar nästa gång jag far på stan. (a) Hann träffa Markus en stund också. :)<3

Ikväll ska jag inte göra så mycket, typ bara vara hemma. Kanske vara med nån kompis. :)



Hejsvejjs!

STAAN IDAG.

Har just duschat, ska sminka mig nu och fixa håret. Sen ska jag äta lunch och sen ska jag ta bussen ner på stan med brudarna som står till höger om mig på bilden nedan. :) Haha face på mig på bilden. (a)



Skriver när jag kommer hem, hejs! <3

Ke$ha - Tik Tok

Känns skönt att veta att helgen inte riktigt är slut än, imorrn är faktiskt alla på min skola lediga! Galet nice. :) Så, ha så kul i skolan imorrn allihopa. ;) Hehe, man får vara lite taskig ibland. :]



Skriver inge mer för ikväll, godnatt! :)

:*

Världens bästa alla hjärtans dag ever! :]
Markus Jonsson, 14/2 <3

ALLA (L) DAG!

Idag äre alla hjärtans dag, vad ska alla hitta på för kul? :)
Själv ska jag till farmor och farfar sen ska jag fara och åka slalom. Sen ska jag nog vara med Markus ikväll också. :)


Bild från i sommras, gillar den. (a)

Puss!

13 FEBRUARI.

Nu ska jag städa mitt rum medans jag diggar musik på högsta volym, typ kul att städa då. ;) Haha. (a) Men måste skynda mig, för ska snart ut. Så hinner inte skriva nå mer.



Cya!

EMMA WAS HERE!

Jag lever! Haha. Vet att jag inte skrev nåt inlägg när jag kom hem i torsdags.. ärligt talat så vare bara fär att jag inte kom på nåt att skiva. :] Vet att jag inte skrev nåt igår heller, men då hade jag faktiskt inte tid. (a) Hade först skola sen dans sen kom Emilia och Myra till mig och Myra sov över. Haha, tyckte det var en ganska bra anledning. :]

Idag skiner solen och det är inte så farligt kallt ute, så ska nog snart ut en sväng. När jag kommer hem måste jag städa mitt rum, för det ser ut som en bombnedslag. ;o Haha. (a)

Dagens låt; Katy Perry - Thinking of you.




Pusshej! <3

@ SABA

Galet skönt att ha gjort bort nationella proven i svenska nu! Iochförsig så äre ett till muntligt snart med ändå. (a) Slutade innan ett, då gick jag hem och lämnade väskan sen tog jag bussen till sjukhuset och hälsade på farfar. Efter det gick jag till Saba, är hos henne nu. :) Men ska snart hem.

Hahah, jag och Saba. (a)

Skriver när jag kommer hem, pusshej!

NATIONELLA IMORRN IGEN.

Såg klart filmen ikväll med Emilia och Myra, haha den ägde ju. Nämen, fett rolig. :) Sen sjöng vi singstar, också kul. (a)

Nationella börjar tjugo över nio imorrn, vilket betyder sovmorgon! Yeeyy. (a) Sen blire prov i typ tre timmar och sen slutar vi. Hoppas det går bra imorrn, lite nervös är man ju. Måste bara komma på vad jag ska skriva om.. får klura ut det när jag går till skolan imorrn eller nåt, haha. (a)




Jag vill åka slalom!

Men nu ska jag stänga av datorn så jag kan gå och lägga mig tidigt ikväll, bäst att vara utvilad imorgon ju! Så godnatt! :)

MAXI NU JAO.

Har typ just ätit. Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag till maxi med Emilia och Myra och köpa godis, måste ju ha någonting gott att äta när man ska skriva uppsats i typ tre timmar på nationella provet imorrn. (a) Annars skulle jag typ inte orka göra det. :]

När vi är klara på maxi så ska vi gå hem till mig och se klart filmen vi började se igår. :)



Pusshej!

22.40

Emilia och Myra har just gått hem. Vi såg filmen Bombay Dreams, haha den var fett kul hittills iallafall. (a) Eller vi hann inte se klart hela men, vi ska se klart den imorrn. (a) Innan vi såg film så fikade vi kladdkaka och glass. Mumsmums! ;)

Justin Bieber - Love me



Imorrn ska jag upp tidigt och duscha, jobbigt värre. (a) Godnatt!

9 FEBRUARI.

Skönt att gjort bort nationella provet i svenska idag, iochförsig så äre ett till på torsdag men. (a) Då får man ju ha med sig godis och sånt. :]

Ikväll ska jag vara med Emilia och Myra, dom ska komma till mig sen ska vi se på film och äta lite onyttigheter. ;) Haha, men det blir nice. :)


Haha hittade ett gammalt klassfoto från 1:an. ;) Ser ni mig? hehe. (a) Ni hittar mig på raden längst ner i blåa kläder. (a)

Men nu är farmor här, så ska gå och vara lite social nu. Hejss! <3

NATIONELLA PROV IMORRN.

Gick inte och la mig så tidigt igår som jag hade tänkt göra.. vilket slutade med att jag är lika trött idag också. Men har faktiskt tänkt gå och lägga mig halv elva ikväll. Alltså typ nu. (a)

Imorrn äre nationella prov i svenska, jag är så sjukt taggad...nooot! Hahh. ;p Ajaa, får hoppas det går bra iallafall. (a) Nån annan som också är sådär lite smått nervös? ;)



Pussgonatt! <3

Bad Boys - Alexandra Burke

Tjatjaa! Kommer inte på nåt kul att skriva just nu, ni får en dagens låt istället. :)



Yeah the bad boys are always catching my eye,
i said the bad boys are always spinning my mind.

NATTINATTI.

Ikväll har jag ätit hemmagjorda semlor och druckigt hemmagjord apelsinjuice, supergott!
Har just duschat, är så trött så snart somnar jag typ framför datorn. ;p Orkar inte vänta tills mitt hår har torkat, tänker gå och lägga mig nu. (a) Godnatt!




TRÖTT.

Har just ätit, eller för typ över en timma sen rättare sagt. (a) Lövbiff och klyftpotatis med bearnaisesås. Kan det blir godare!? (a) Haha. :] Ikväll ska jag nog bara vara hemma, orkar typ inte vara med nån. Är så galet trött, borde gå och lägga mig tidigt ikväll, typ 10. Men det kommer aldrig att hända. (a) Ska försöka gå och lägga mig halv 11 iallafall. ;)

Hejsvejjs!

SJUNDE FEBRUARI.


Myra och jag. :)

Nu ska jag på Strömmis med Myra, skriver sen. Puss!

EMMA ERKÄNNER:

- Jag kan inte vissla, det kommer väl ett pip om jag försöker men kan inte vissla nån melodi. :]

- Jag fyller år tre dagar innan julafton. (a)

- Jag är jätteallergisk mot jordnötter och tål inte så mycket mjölk. ;p

- Jag har tandställning.

- Jag har ett ärr i pannan sen jag opererade bort ett födelsemärke i november förra året.

- Jag har aldrig rökt eller snusat, har inte ens testat. (a)

- Jag älskar skor, har 8 par skor i garderoben i mitt rum och 10 på nedervåningen. Alltså 18 sammanlagt, men använder typ bara 10 av dom. (a)

- Jag får alltid mardrömmar av skräckfilmer, ändå ser jag dom. (a)

- Jag kan inte knäppa med fingrarna. :]


6 FEBRUARI.

Har just duschat, nu ska jag sminka mig och fixa håret. Sen ikväll klockan 6 är jag och familjen bjudna på middag hos grannarna. (a) Får se om jag hinner skriva nåt mer inlägg ikväll, ni får ett kanske. ;)



Black eyed peas - Meet me halfway.


Pusshej!

BAD HAIR DAY.

Har just städat mitt rum, nu ska jag gå och göra lunch. Toasters eller vare nu heter. (a) Sen ska jag på Strömmis med mamma. :)



Puss!

HELG NU!

Helg nu, så galet skönt! Jag taggar inte nationellaprov i svenska nästa vecka.. men aja, ska njuta av helgen nu iallafall. :)

Fick springa till bussen för att hinna med den, somvanligt, haha. :]
Det är nice att dansen har börjat igen, och juste, det är bytt tider så dansen börjar klockan fyra till halv sex istället, är ju mycket bättre! Då är man ju ledig hela fredagskvällen sen. :)

Ikväll ska jag bara vara hemma typ, hade tänkt va med Emilia med hon kunde inte. :( men ska vara med henne imorrn istället, och Hanna kanske. :)


Jag och Emilia, du är bäst! Pusspårej! <3

Du är så snäll och rar,
du är den bästa vän jag har.
Min bästa vän kommer du förbli,
för ingen har så kul som vi.
Vi hittar alltid på en massa trams,
och om vi bråkar blir vi alltid sams.
Du är den bästa vän jag har!

Nu ska jag gå och se tv med mamma, pappa och Oskar. Hejs!

DANS<3

Har just ätit middag, nu ska jag byta om sen ska jag på dansen. Lite jobbigt att det är på fredagar, men är ju hemma igen klockan sju så det gör inte så mycket. :)



Idag fyller Hanna år, stort grattis till henne! <3

Calle Kristiansson - Walking in memphis


Men nu måste jag skynda mig för bussen går 20 över, puss!

GODMORGONNN.

Fredag idag, så galet nice. :) Har just vaknat och ätit frukost, ska gå och sminka mig och fixa håret nu. Har ju sovmorgon idag, men brukar oftast inte sova så mycket längre ändå, skönt med lite extra tid på morgonen iställer tycker jag! Nån som håller med? (a) Eller passar alla på att sova ut på sovmorgonarna? ;)

Skriver igen när jag kommer hem från skolan, hejsvejjs!

JAAG IDAAG.

Har just duschat och fikat, sitter bara här nu och lyssnar på musik, klickar runt på lite sidor och sånt. (a)

Jag är happyface! Har sovmorgon imorrn till klockan tio! Vilket betyder att det inte är nån teknik imorgon. ;) Najsigt värre. :) Vet inte hur länge sen det var man hade sovmorgon sist, länge sen iallafall, har typ inte haft det sen sjuan. ;o

Bjuder på en bild som jag tog idag. Eller två bilder då, fast samma bild två gånger alltså. :]



Inte för att jag ska sova nu men kommer inte skriva nåt mer inlägg för ikväll,
så godnatt folket! ;)

DAGENS LÅT.

Idag läste jag om gymnasieval i tidningen och att det var jättemånga som sökt till arena kultur på Midgård, sam på Minerva och sam på Draggen. Mina tredje första val alltså. Så jag får väl se vad jag kommer in på. ;)



Cya!

18.18

Har just ätit, nu gör jag typ ingenting, lyssnar på musik bara. :)
Ikväll ska jag typ inte göra nått, Emilia ska göra läxa och Myra är inte hemma.. så finns inte så mycket att göra. Blir väl bara att vara hemma och se på tv eller nåt. (a)



Skriver snart igen, hej så länge!


ONSDAG.

Är klar med matte och engelska-läxan nu. :)
Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna osv.

Det här blir mitt sista inlägg för ikväll, pussgonatt!


JAG HAR TRÅKIGT (a)





Vet att jag har lagt in den låten nån gång förrut också.. så ni får låtsas som
om ni inte vet om de. (a) Hihihi. :]

IDAG.

Var ju på praso på Midgård med Emilia och Myra idag, det verkar nice. Vi fick sluta ungefär klockan två, så då gick vi till stan. Köpte inget, eller jo, en chokladboll när vi fikade på Station. (a)

Skulle göra klart matteläxan, men fattar inte nästsista talet. (a) Så ska vänta tills pappa kommer hem så får han hjälpa mig. (a)


Lillebroooor.

Häjdåe.

NATTINATTI.

Sitter och gör matteläxan, har tre tal kvar, orkar inte göra dom ikväll. (a) Gör dom imorgon istället. Imorrn blire somsagt praso på Arena Kultur på Midgård, så måste stiga upp en halvtimme tidigare än vanligt för bussen går tjugo över sju. (a) Hehe.

Men ska sova nu, godnatt allihopa! :)

MAXI NU.

Blev pannkaka med jordgubbssyllt och grädde till middag, me like! (a)

Nu ska jag ut en sväng med Myra, när jag kommer hem ska jag göra matteläxan sen sätter jag mig nog vid datorn igen. Så upptaderar sen igen. :)



Cyaa!

TJATJAA.

Chill dag i skolan idag, sista lektionen slutade typ två. :)

Imorgon ska jag på praso på Arena Kultur på Midgård med Emilia och Myra. Det blir nog nice. Sen ska vi typ på stan efter det. :)



Dagens låt; Owl city - Fireflies



Dom 20 första sekunderna av låten låter typ som det där fiskspelet Happy Aquarium på facebook eller nåt, haha. :]

Hejs <3

SHOPPAT.

Det fanns kvar biljetter så jag, Emilia och Myra gick på bio och såg Farsan, haha den var kul. (a) Man fick gratis dricka och popcorn innan man gick in också. ;) Alltså bio, popcorn och läsk gratis! Fett värt ju! (a) Det var nåt gymnasium som hette typ breda linjen som betala allt.

Haha den här tröjan fick man av den breda linjen. ;)



Hittade ett par shorts som jag hade kollat på i höst, då kostade dom 300 kronor och jag är lite snål ibland så jag köpte dom inte då. (a) Men dom var på halva rea priset idag, så då köpte jag dom. Sparade ju 225 kronor. :]



Från BikBok - 75 kr. :)

Nu ska jag fika, hejss!

FÖRSTA FEBRUARI.

Har just kommit hem från skolan och ätit en macka. (a) Hade volleyboll på gympan, har ont i mina armar nu efter allt spelade. Inte kul. (a) Ska till stan om en kvart med Emilia och Myra, kanske ska på bio med dom sen också.. beror på om biljetterna är slut eller inte.

Skriver när jag kommer hem, pusshej! :)

RSS 2.0