NEW




Några dåliga bilder på det jag köpt den senaste tiden, tycker att det är svårt att ta bilder på kläder och orkade inte ta bilder när jag hade dom på mig. Kläderna är finare irl men dom här bilderna får duga nu. Jeansen och linnet är från Häggströms och munkjackan från Carlings.

X8

Håret blev väldigt ljust, men det tar alltid några dagar att vänja sig med det nya. (a)
Imorgon har jag tre lektioner och slutar klockan ett, inte helt fel om man frågar mig. Så då blire stan, ska spana in lite mobiler, känner att jag måste köpa en ny väldigt snart för min mobil fungerar inte ibland.


SLINGOR

Det har hittills varit en chill dag och snart kommer min moster hit och ska göra slingor på mig, blir bra det! Sen blire bara att tare lugnt ikväll, har inga andra planer.



Hold It Against Me


glass är gott

Idag har jag varit ute i stugan med familjen, kusinerna och farmor. Vi firade morsdag och Elina som fyllde år. Åkte hem ungefär klockan fem och då for jag och jobbade.. kom hem igen halv tio, var ganska drygt att jobba på kvällen.

Det är ju bara tre skoldagar den här veckan eftersom man är ledig torsdag och fredag, galet nice. Så det blir nog en ganska chill skolvecka som kommer nu. Hoppas det blir bra väder i veckan, skulle inte vara helt fel med glass på stan!



HOME

Har haft två härliga dagar i Nordmaling med underbara vänner. Igår var vi på Häggströms och shoppade, jag köpte ett par Cheap monday jeans och ett linne. Sen åt vi pizza, gott kan jag lova! Efter det blev det filmkväll hos Suzana, vi såg bland annat Insidious, läskig eller vad.
Idag spelade vi brännboll med massa folk, sen åt vi tårta och alla utom jag åkte hem. Jag stannade hos Suzana till typ åtta. Åt godaste middagen där också!

Jag kom hem klockan nio ikväll, sen dess har jag sett fotboll på tv och läst bloggar på datorn. Nu ska jag gå och lägga mig, sov inte så mycket inatt och är hur trött som helst, natti!


Grattis till Suzana som fyller 17 år idag! ♥

If I could have just one wish, I’d have you by my side.

En lektion kvar nu sen tar jag, Maria, Jennifer och Suzana bussen till Nordmaling. Först ska vi till Lögdeå på Häggströms och shoppa, sen äta pizza, och tillsist fara hem till Suzana för filmkväll. Blir nog bra det! Kommer hem imorgon nångång, hörs då! :)


IMORGON..

Imorgon efter skolan ska jag och Jennifer följa med Suzana och Maria till Nordmaling. Vi ska ha filmkväll hos Suzana. Det kommer bli awesome. En rolig kväll med fina vänner är aldrig fel!


CANDY

Hade bara en lektion idag på morgonen, så då gick jag och Jennifer till stan och kollade på kläder och åt lunch. Klockan ett var vi tillbaka på skolan igen för då var det klasskamp, alla tre arena-klasserna spelade burträskbingo = man får en lista på massa saker man ska hämta som man får poäng för. Min klass vann och vi fick en stor låda med godis, inte helt fel de!



BLOGGSVAR?

Har en eller två inbjudningar till Bloggsvar kvar, någon som vill ha? :)


You know it takes two to carry this through

Hann aldrig klart engelskauppgiften igår men nu är den klar och inskickad! Nu ska jag göra mig iordning för att gå och lägga mig sen sova, skönt. Godnatt!

In the shadow - Broken door

So nice to see your face again

Det känns hur skönt som helst att ha gjort bort spanskaproven och redovisningen, nu tror jag att det bara är kvar en redovisning och några läxförhör innan sommarlovet. Vårterminen och hela ettan har gått snabbt tycker jag, och nu är det snart sommarlov. Längtar!


i miss you


FLASHBACK

Tycker att mattenationella idag var svårare än i onsdags, får väl se hur det gick när man får veta resultatet, men klarade nog det iallafall:) Efter skolan cyklade jag till Draggen och mötte Caroline, sen fortsatte vi mot stan där vi köpte födelsedagspresenter till Elina. Sen när jag skulle cykla hem igen tog det roliga slut.. hade punka på framdäcket så jag fick gå hela vägen hem till mig från stan. Inte kul, men med någon att prata i telefon med blev det roligare.

Nu ska jag skriva klart engelskauppgiften, träna till samhällsredovisningen och spanska proven som är imorgon. Hörs!


Myra och jag igår ♥

I need you like a heart needs a beat

Myra gick just hem. Ikväll vi såg filmen Vampire suck, tyckte att den var bra och rolig, vi skrattade då typ hela tiden iallafall. (a) Nu blire att gå och lägga sig, nationella prov i matte imorrn ju, gaah!


egobild från innan kulturnatta

MONDAY

Skoldagen har gått hyfsat snabbt för att vara måndag. Nu blire att göra bort engelskaläxan sen äta middag. Ikväll ska jag vara med Myra och se film!


Pirates of The Caribbean 4



Är sugen på att se denna film på bio, tycker att dom andra filmerna har varit bra och den här verkar också bra. Någon som redan sett den? Var den bra? :)

SÖNDAG

Har varit borta hela dagen. Har haft tre dansuppvisningar med typ tre timmars väntan mellan. Skulle vara där halv nio så jag vaknade sju, så jag lär ju vara ganska trött ikväll.

Nu måste jag plugga spanska för har muntligt prov i de imorgon. Har inte haft tid att plugga till det i veckan för har haft massa annat så jag får sitta med det hela kvällen nu typ, om jag orkar haha.


tre från Hollywood

how can I fly when you're my wings?


kul grej

Kvällen blev bättre än jag vad jag trodde att den skulle bli! Kulturnatta var väl inte så speciellt men folket jag var där med gjorde mig kväll. :)

Och det hände en kul grej när vi var inne på McDonald's haha.. vi stod i kö och bakom oss stod två killar som pratade med varandra. Sen hör jag hur en av dom säger "Jag vet en tjej som heter Emma", sen sa han "Hon heter Emma Ulander" så jag vände mig om och ba "Haha va vem är du?!". Kan ju lova att jag blev förvånad, det var tydligen nån Anton som var vänn med mig på facebook iallafall. Haha, så det kan gå.

kulturnatta ikväll?

Kom just hem, har varit ute i stugan och städat hela dagen. Fick 500 kronor av min snälla farmor för de, fett värt ju! Kusinerna var också där så det blev inte så tråkigt när man hade någon att prata med medan vi städade.

Nu ska jag duscha och fixa mig lite, sen tror jag att det blir kulturnatta ikväll.
Någon mer som ska dit? :)



säljer adidaskofta/jacka

Fredag idag, har haft en bra dag med mina fina vänner i skolan. Blev grillat till middag, inte helt fel de heller. Men jag tror att jag åt för snabbt eller för mycket för fick asont i magen, har fortfarande ont i magen så ska lägga mig i sängen och vila nu tror jag.

Btw, äre nån som är intresserad av att köpa en adidaskofta/jacka av mig? Den på bilden här nedan. Den är svart och silver. Använder den aldrig, har typ använt den 3-5 gånger, annars har den bara hängt i min garderob. Storlek 38 är den, men skulle säga att den är mer som en 36a. Typ 250 kronor kanske om nån är villig att betala det. :)


19 MAJ

Ikväll skrev jag klart en bildanalys sen var jag med Emilia, vi gick en sväng och pratade.
Det var alldeles för länge sen vi sågs så det var kul!


Jag och Emilia, bild i repris gånger tusen men aja

new shoes

Det har varit en bra dag. Har haft tre inte speciellt jobbiga lektioner sen slutade jag tjugo i ett. Då åkte jag och Suzana ner på stan och gick runt i affärerna där, åt på donken och satt och pratade, trevligt trevligt. Jag köpte två par skor, ett par att ha i sommar och kanske på skolavslutningen och ett par crocs, alltid bra att ha typ i stugan haha. (a)


just gonna stand there and watch me burn?

Efter en lång dag i skolan ska jag nu tillbaka till skolan för att det är "kulturfestival" eller vad det nu hette. Alla som går Arena har en inriktning och min är bild så vi ska sälja vykort, dom som har dans ska dansa, dom som har musik ska uppträda osv. Känns faktiskt lite drygt att vara på skolan en hel dag + kväll. 20 kronor inträde för dom som vill komma iallafall, på Midgård.


jag och jennifer

17 MAJ

Ikväll har jag varit och tränat, var sista dansen innan dansuppvisningen och för den här terminen. Vet inte om jag ska fortsätta nästa termin, känns som att jag inte kommer ha tid.

Imorgon väntar mattenationella, engelskanationella muntliga och bildredovisning. Inte så taggat. Men får göra mitt bästa och hoppas att det går bra.


Haha, hittade den i matteboken. (a)

i'd take another chance

Vaknade för ett tag sen, hur skönt som helst med sovmorgon! Har just gjort klart spanskaläxan och nu ska jag äta lunch. Sen blire att gå till Strömpilen och byta ett par shorts. Har ingen skola idag för att jag inte läser matte b än och dom som gör det har nationella idag så jag är ledig. Nice kan jag lova! Dock har jag nationella imorn så det blir matteplugg idag.


Nytt linne och bandeau.

MATEMATIK

Ikväll blire att plugga matte, har nationella på onsdag ju. Så lika bra att börja nu kanske.

Bjuder på några bilder från klassresan till Göteborg i nian.





Haha, taggade

16 MAJ

Vaknade för ett tag sen och har just ätit frukost, nu ska jag fixa mig sen åker jag till skolan. Det spöregnar ute, inte bästa vädret när man ska cykla till skolan.. tror jag tar moppen.


Jag, Emilia och Myra. Tjejkväll snart eller vad säger ni tjejer?? :D

jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till


fina vän

Efter att jag kommit hem från jobbet så följde jag med Myra ner på Strömpilen, kom hem därifrån för ett tag sen och nu ska jag äta middag. Ikväll ska jag och Myra fara och sola.


Myra och jag, gamla bilder haha. ♥

SÖNDAG

I helgen har jag mest bara varit hemma, iallafall på kvällarna. I fredags städade jag mitt rum och gick igenom allt i mitt skrivbord, det tog faktiskt nästan hela kvällen. Igår gick jag till Strömpilen på dagen, sen på kvällen var jag hemma själv och såg film. Mamma, pappa och brorsan kom inte hem förrän klockan tio. Då såg jag Eurovision song contest med dom, Sverige kom ju faktiskt trea, kan ju inte ha varit för Eric Saades röst, men han bjuder ju på show och ser jävligt bra ut så kan ju vara de. Efter det gick jag och la mig och somnade på en gång.

Idag ska jag fara och jobba, kommer inte hinna så mycket mer. Blir väl att tare lugnt eller nåt ikväll antar jag. Jaja, hörs!



snälla bli min igen


HEMMAKVÄLL

Har just gjort och ätit tacos själv, det var väldigt gott men väldigt ensamt haha. Mamma och pappa är hos farmor och brorsan är hos några släktingar. Kvällens planer blev ändrade så jag ska bara vara hemma själv. Hoppas ni får en rolig lördagskväll! Nu ska jag sätta mig framför tvn och äta godis.

SOMMARJOBB

För någon dag sedan fick jag hem ett brev där det stod att jag fått sommarjobb, som Torg/Parkvärd. Hade inte ens kryssat i det som val haha, men det är ju bra med lite extra pengar på sommaren så jag tackade ja. Var första perioden så då gör jag ju bort det direkt efter skolavslutningen. Ska ni sommarjobba i sommar? :)

Congratulations


Myra och jag på bilden, idag fyller hon år! Stort GRATTIS till dig världens bästa Myra!!!

i got you

Igår fick jag äntligen kladdkaka i skolan på spanskan, som vi skulle ha fått i måndags haha. Och när jag kom hem såg jag att jag hade fått hem skolavslutningsklänningen som jag hade beställt! Senare på kvällen var jag med Markus, Victoria och Samuel. :)

Hade en dryg dag i skolan idag. Några lekioner sen seminarium och efter det satt jag kvar på skolan till halv fem för att jag var tvungen att göra klart en bilduppgift som jag ska redovisa imorgon. Men nu är jag iallafall hemma och har just ätit middag. Ikväll ska jag nog bara vara hemma, måste skriva klart redovisningen sen blire bara att ta det lugnt skulle jag tro.

SWEET


Har en ny mössa från Junkyard som Markus beställde hem till mig hihi.

10 MAJ


MONDAY

Idag började jag tio i tio, hade en lektion sen var resten inställda. Så jag och Jennifer åkte ner på stan och gick runt i affärerna där, jag köpte en födelsedagspresent till Caroline och nu är jag tillbaka på skolan för att ha spanska. Känns ju kul att man var tvungen att åka tillbaka hit för en lektion.. not. Men men, läraren skulle bjuda på kladdkaka på lektionen så det kändes ändå lite värt. Aja, höres!

Tillägg: Fick inge kladdkaka för läraren hade glömt det så får det på onsdag istället, besviken Emma här.

BESTÄLLT SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING

Som ni ser på rubriken så har jag beställt en skolavslutningsklänning. Det blev en vit för jag har typ aldrig haft en vit klänning. (a) Hoppas bara att den sitter bra på. Här nedan har ni två bilder på den.


GRATTIS CARRO!


Jag och Carro, bild från Åre.

Idag fyller Caroline 17 år, grattis till dig fina kusin! Efter skolan ska jag + min familj åka till henne på middag och fira henne. Blir nog bra det! Hoppas ni också får en trevlig kväll!

SÖNDAG

Idag har hittills bara varit hemma och tagit det lugnt, har ont i magen så har inte orkat göra något annat. Nu ska jag fara och jobba. Ha en bra dag, hejs!

LIVE - LOVE - LAUGH



Pysslade snabbt ihop ett halsband idag, på bilderna ser ni resultatet.

the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly

Tjennaa! Idag kom jag hem ungefär klockan tolv, hade varit i Holmsund hos Markus.:) Sen var jag hemma ett tag sen ringde Suzana och frågade om jag ville va med henne så då åkte jag ner på stan. Vi satt och pratade och åt glass, måste göras om tycker jag! Kom iallafall just hem från stan och nu äre middag, blir grillat, mums! Sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror att jag bara ska vara hemma.


Bild från we♥it

don't give up on me

Dagen har varit ganska chill, hade en bildlektion, lunch, åt kladdkaka med fina tjejor och till sist historia där vi såg film. Fast det sög att det regnade när jag hade slutat, så jag parkerade moppen i garaget på mammas jobb så att den inte skulle vara blöt då jag skulle köra hem. Det blev en del shopping.. en munkjacka, en kjol, en bandeau och ett linne. Får se om jag orkar ta kort på det någon gång, isåfall så kommer det upp bilder här på bloggen.



FRIDAY


hang with me



Skönt med lite sovmorgon, nu ska jag fixa mig sen ska jag till skolan. Tar moppen, för jag orkar inte cykla idag haha. Efter skolan ska jag på stan och kanske köpa något av de jag la undan igår, jag la typ undan något på varje klädaffär jag var inne på. (a) Blir nog en bra dag, hoppas på en bra kväll också.

5 MAJ


Jag och Jennifer på bilden, nu åker jag till henne, tror vi ska se film. Hejs! :)

RYAN BEATTY

Talking to the moon

Price tag

The lazy song


Tre bra låtar sjungna av Ryan Beatty som jag tycker att ni ska lyssna på. :)

hahah


LITTLE BROTHER ♥


you're so naive

Chill skoldag idag, såg på film hela dagen. Efter skolan cyklade jag förbi stan en sväng och lämnade tillbaka en ring (som tyvärr var för stor) sen cyklade jag hem. Nu ska jag börja med maten och när jag har ätit ska jag till dansen, känns som att det var länge sen sist. Kommer hem vid nio, då blire att duscha och städa rummet. Sjukt skönt att ha lämnat in rapporten igår, nu tror jag inte att jag har mer plugg i veckan. Underbart eller vaaad. Fast det är engelska nationella imorn på morgonen, är faktiskt lite nervös.

Naive - The Kooks (acoustic)

STUDYING

Kom just hem, slutade halv fem och efter det for jag, Ida och Fei ner på stan där vi åt pizza och snackade. Trevligt kan jag lova! Inte lika trevligt att det typ var kallt ute och motvind hela vägen hem när jag cyklade, haha aja. Nu måste jag göra skolarbete, har en rapport som ska vara inlämnad innan klockan tolv ikväll och jag har ganska mycket kvar.. så det är vad jag ska göra ikväll. Hoppas ni får en roligare kväll än mig!


we♥it

RSS 2.0