jag och emilia



sommarn - 09 kommer bli bäst ! vi ska hitta på så himla mycket kul du och jag <3

   
   
    
me love u

har en massa andra bilder också, men orkade inte ladda upp mer. hihi: )

hejsan hoppsan

Tjo!: ) i lördags gick jag på stan med maria och saba, det var verkligen jättetrevligt!: D men hittade inte det jag ville ha, eller jo jag hittade det.. men inte i min storlek :/ ajja. sen vid typ 4a tiden kom familjen och hämtade upp mig och så for vi till fredrik: ) där vare också kul ! såg på tv och sjöng singstar på freddes nya dator/tv ,asså det är både en dator och en tv, fett cool och helt modern!;p vill ha! (a).

idag har jag haft konfrimation, har inte gjort så mycket annat. såg wipeout och sanningens ögonblick ikväll, det är ganske kul ändå! ^^

 sommar- 08, när myra och jag sov i tält på min gård, hahah, sakna!: )

men nu ska jag nog gå och lägga mig, tjingeling!

DAGENS OUTFIT

Tjooh!: ) hade SO prov idag, gick väl helt OK tror jag!; D efter skolan tog jag min andra spruta mot livmoderhalscancer, det gick bra. Vilka håller på/ska vaccinera sig mot de?: )

Har just kollat igenom några gamla skolböcker från lågstadiet, hahah så kul; D ! man var ju bäst på att stava då också, naaat* hahah, xd.



HAHAHHAH, saba minns du låten?? ; D  

Jag har faktiskt tagit kort på min outfit idag så här kommer den!; )
haha, jag ser inte så glad ut men men, man kan bju på sig själv ibland tycker jag!;p



l i n n e -  g i n a
k o f t a - g i n a
b y x o r - b i k b o k

 Toodaayy ; >

kanske skriver mer ikväll, vi får se.

Hugs


äta bör man annars dör man

idag var de min tur att laga mat hemma somvanligt, jag gjorde lövbiff med klyftpotatis!; D

 gött vare;p!

ikväll har jag suttit hemma och pluggat SO, har ju prov imorgon. Är inte peppad, men får väl se hur de går..

TTOODDAAYY

Hellu!: ) Idag efter skolan gick jag och Emilia till kyrkan för att ta temasteg. Där såg vi klart filmen a walk to remember! den slutade bra men sorgligt. Filmen är absolut sevärd om någon vill ha ett filmtips!; D

 !

Sen gick jag hem och åt, efter maten satte jag mig i soffan och kollade lite på tv på våran nya supercoola tv! en 50 tums platt-tv med hemmabio till. heheh, jag känner för att skryta lite nu bara!! xd, kunde inte låta bli (a), haha. Nån som vill komma hem till mig och se på film nurå? xd 

Pössssar / Emmmaa ;**

bästaste.

Kom hem från Luleå idag. Det var helt bäst där, megakul !; D till alla som inte vet vad jag gjorde där, jag spelade faktiskt innebandy! Jag ägde (a), nämen det var inte så farligt svårt ändå. Det var innebandy cup! Och, jag var inte bollrädd och vågade tackla folk (tacklar nån en så måste man ju tackla tillbaks!;D)

Första matchen förlorade vi med 1-2 : /
Andra matchen vann vi med 6-0 : )
Tredje matchen vann vi med 3-0 : )

Sen gick vi vidare till kvartsfinal, den vann vi också!:D Så då gick vi vidare till semifinal, men den förlorade vi så där tog det stopp. ^^ Men jag är ändå jättenöjd att vi tog oss så långt som vi kom, för de var bara 2 i vårat lag som spelar innebandy!: ) Somsagt, jag är iallafall nöjd!; D

Jag har tyvärr inga bilder att bjuda på, för jag hade inte med mig kameran.


Luleå

Heej!: ) sitter på bussen just nu på väg till Luleå!; D yeah! har åkt i 3 timmar nu, vet inte hur mke de e kvar xd, det blir nog inga uppdateringar förrän jag kmr hem på söndag. ajja. hare gött allihopa! ;*

godisgrisar

Tjoo!: ) fett skön dag idag, helt chill asså!: D dagen började med svenska, sen bild, och sen for vi på teater; ) så vi missade engelskan, vilket betyder att vi missade läxförhöret, yey! (a). När vi kom tillbaka var det lunch, så vi missade SOn också, sen vare NO och vi såg på film hela timmen, sen slutade jag: ) för det var inget språkval för mig idag. yeah! ^^

Idag var det min tur att laga mat hemma, gjorde köttfärsgratäng, det var riktigt gott faktiskt !: ) så här såg den ut .
   det kanske inte ser jättegott ut, men det var faktiskt de!; D Gjorde kladdkaka till efterrätt också, mumsigt vare!; ) hihi.

Har för ett tag sen gick jag och Emilia på strömmis och köpte godis och energidryck till i helgen (a). Haha, tjockisar vi e!: ]  ajja, nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt !

idag

Hejjs!: D
idag efter skolan gick jag och Emilia förbi kyrkan för att kolla busstiderna till på fredag, ska ju till Luleå då!: D tagga! sen gick vi hem till mig och fikade lite, bytte jacka för det var ju himla varmt ute och sen gick vi på strömmis: ) letade solbrillor, men hittade inga som passade. 

 det blev rosa den här gången. ^^

 hahah, hittade ett par glasögon som mamma haft för länge sen.. ;p

INTE KUL xd

Hallojj!: D idag har de inte hänt nått speciellt, bara barit en helt vanlig dag.

Jag har just duschat och fikat, kom hem halv tio.. efter att ha gått från lassa. Det gjorde jag för att den dumma bussjäveln inte stannade på renmarkstorget, fast jag gick fram sådär som man gör när man ska åka stiga på bussen!;o han bah körde, så jag skyndade mig vidare till vasaplan men han stanna inte däe heller!!;o jag pallade inte att vänta en halvtimma på nästa buss så jag tog en annan buss istället och hoppade av vid lassa och gick hem därifrån. inte kul xd ! ajja.

Här kommer två bilder från när Maria och Angie sov över hos mig! : )






KRAAAM / EMMSA ; ]

SHOO BRE

Shoo bre!; D idag var det skola igen, buhuu; ). ajja, dagen gick rätt snabbt ändå, somvanligt tycker jag de. Haha, jag och Emilia kunde inte sluta tagga sommarlovet under hela dagen!; ) gu vad vi längtar, man har ju lite planer hära ;p! hehe. Fick tillbaka matteprovet, och jag är jättenöjd !: ) fick 42 av 51 ;p! VG alltså. Efter skolan var jag med Emilia, roligt,roligt: )

Men nu måste jag gå och skriva klart nått ergonomi-papper: / booooriing, men måste man så måsta man..

 Hugs

ny tröja

Hellu :)
Idag skulle jag egentligen till kyrkan och sjunga med alla andra konfrimander i Umeå.. men de blev inget för mig. För jag har hosta och ont i halsen, inte kul !: ( menmen, får se om jag är friskare på måndag. ajja.

Så idag har jag mest suttit inne och ugglat, xd. hehe, nee men har faktiskt köpt en ny T-shirt idag!:) på rean; )



inte dåligt för att kosta 29 kr va?; )

Har just sett på melodifestivalen, vilken skräll alltså! jag trodde inte att operalåten skulle vinna ;p! men vem vet, europa kanske gillar opera.. xd. Vem ville ni skulle vinna??: ) ajja, nu ska jag gå och fika. ^^ 

 Hugs

LADY GAGA

Hellu!: D igår var det min tur att laga mat hemma, de blev chili corn carne!; ) efter maten for jag och mamma till maxi och handla, jag köpte nya sockar, hårspray och Lady Gaga's senaste skiva! <3 hell yeah!: D

  <3

  

Idag var de sista praktikdagen på dagis, lite sorgligt ändå!; ) Jag och Emilia var snällast ändå jue!, vi bjöd på glass!! : D Haha. Dom kommer helt klart sakna oss! (a). hehe, vi får väll hälsa på nån gång.. ajja. När jag kom hem satt jag bara och såg på tv tills middan, och efter middan spelade jag playstation med brorsan ;p! senare såg jag let's dance med mamma, har fikat och nu sitter jag framför datorn.

Pössssar / E ;**


ONSDAG

Tja!: ) det var utedag på dagis idag, i början var det lite kallt.. men efter att ha gått upp och ner i en backe hela dagen blev man lite varmare!; ) Efter praoen var det konfa, asså konfaträffen var helt chill idag!!;p bara baka, fika och spela playstation!: D Haha. Sen gick jag hem och åt, efter det har jag sett på tv och suttit och läst.

Men nu måste jag kila vidare.. fikat står på bordet !(a).

Hugs

TISDAG

Hellu!: ) idag när jag kom hem efter praoen så satt jag lite vid datorn, åt, DISKADE M.M. ;O..och for till dansen. ; ) har inte hunnit mera. Imorgon är det utedag på dagis, skrana och pulka blire!; ) haha, och jag och Emilia ska med.

 Pösssar / Emma ;**

PRAO

Tjoooh!; ) har praoat på dagis idag, med Emilia!: ) vars praoar ni ??: )
det låter säkert ganska jobbigt att vara på dagis, men det var faktiskt ganska roligt !: D haha. Det var några småkillar som kallade oss brudar hela tiden, hahah naw!; ) dom bahh; kom nu brudar så åker vi skrana. Hahah, ganske söta dom dära. Och idag när det var rast jagade dom oss och satte oss i fängelse, men där fick vi snökakor ;p! haha. Alldeles för söta! ^^

Klockan 2 gick jag till tandläkaren, de gick bra där. Efter det gick jag hem och fika, sen gick jag och Emilia till kyrkan och tog temasteg!: ) det var filmtajm, yey!; ) vi såg; a walk to remember.

 
vi hann inte se klart hela, men hittils är den bra!: D

xoxo - Emma ;**

söndag

Jahapp, då var lovet slut .. : / men jag har inte skola nästa vecka, jag har prao, så det blir inte en så jobbig vecka!: ) yey!

Igår gjorde min moster Caroline en supersnygg frisyr på mig!: D här kommer lite bilder, kommentera! vad tycks ? :)

  
  

Idag har jag varit ute och typ åkt skrana med mamma och lillbrorsan, haha. Har åkt längdskidor också faktiskt ;p! Efter maten fick jag prova nån sorts rengöring för händerna, dom blev jättemjuka och lena!; )

 Först skulle man smörja in händerna med det första krämen, sen med den andra (den känns som att den innehåller smågrus eller nått, det är för att den som ska skrubba ren huden), efter det ska man tvätta händerna i varmt vatten och sedan smörja in dom med den sista krämen.

xoxo - Emma ;**

tisdag kväll, onsdag, torsdag och fredag

Hallojj!:) förlåt för dålig uppdatering! här kommer ett inlägg om tisdag kväll, onsdag, torsdag och fredag.

Tisdag kväll:
Då kom Maria och Angie och sov över, vi hade jättekul !: D vi åt oss tjocka på chips och dricka på kvällen och såg en film, eller vi orkade inte se klart filmen,haha så vi satt typ bara och snacka;p! nästa dag gick vi på strömpilen och shoppade lite:) ni måste komma snart igen!: ) synd bara att Bell var sjuk..

Onsdag:
Ja, gick på strömpilen med Maria och Angie som ni läste ovan. När dom for hem gick jag till Emilia, hennes hundvalpar är djävulskt söta!: D sen gick jag hem och åt och duschade.. och efter det gick jag med Emilia till kyrkan på övernattning!; ) haha, det vad asss kul faktiskt!:) saknar! men vet inte om det blir nå mer övernattningar där igen, vi var så stökiga (a). haha, men jag hoppas iallafall att det blir mer övernattningar!; )

Torsdag:
Jao.. vaknade klockan 8 i kyrkan, var inte pigg! x) vi sov bara 2 timmar, haha;p! När jag kom hem såg jag lite på tv, sen satt jag lite vid datorn, efter maten for jag och familjen och bowlade!: ) det var roligt! här kommer lite bilder,

 Pappa, oskar och mamma:)

 Haha, man har ju så heta skor när man bowlar!;)

 Jag x)

Fredag:
Idag sov jag till typ 1, fett skönt ! (a)behövde sova ut lite efter natten i kyrkan; ) sen åt jag lunch, for ut med mamma och Oskar och åkte skridskor, haha: ) men mina skridskor vad dåligt slipade så det gick inte jättebra, x) när jag kom hem duschade jag och packade väskan, sen åt jag middag, satt lite vis datorn och nu är jag hos mormor och morfar!: ) har sett på let´s dance och fikat, inte så mycket mer. Synd att Linnea och Mathilda inte är här, då hade det varit ännu roligare! ^^ hihi.

Kram / Emma :)

mohahahahah

emilia was here ;]

HEMMA IGEN

Tjoo!:) Då var man hemma igen: ), idag tog jag och lillbrorsan bussen hem och var på stan typ två, då gick vi snabbt förbi Rut m fl och där köpte jag en mössa och leggings:). Sen åkte vi hem, jag tvättade håret och gick på maxi med mamma. Inte mycket mer än så har hänt idag! ^^ jao.. hm, ah justja! har lagt in bilderna från kameran nu så här kommer lite bilder! : D

   
  
  jao, typ så:)

Och nu är Angie och Maria på väg hit, yey! :D dom ska sova över, vi kommer att ha roligast ikväll ! :)

Hare gött ! / E ;*

Tjohoo!

Tjohoo!; ) idag har de inte hänt speciellt mycket, varit ute med Oskar och köpt lite godis; ) ..

Imorgon vid ett tiden bär det av till Umeå igen, härligt att komma hem. Borta bra men hemma bäst ! (a).
ah, det blev ett väldigt kort inlägg idag men men ; )

Farmor&Farfar

Hallojj!:) är hos farmor och farfar just nu, ska vara här tills på tisdag. ;p

Idag har jag åkt slalom, tog lite bilder också:) men dom lägger jag in när jag kommer hem!; ) Efter det har jag inte gjort så mycket, ätit, och typ suttit och tecknat hela kvällen (a), hihi. Ikväll ska jag se på trollkarlenshemligheter och gå ut med Chili (en hund) en sväng, : )

Pösss / E !

RSS 2.0