Nyår ikväll då !

I år blir det första gången jag har några nyårslöften!

- Vara ute oftare.
- Städa mitt rum minst en gång i veckan.
- Läxan ska vara klar innan jag sätter mig vid datorn.

 Vad har ni för nyårslöften??

Ps. Nu drar jag snart till mormor & morfar, kommer hem på lördag.
Kanske inte skriver nåt inlägg under den tiden, fårse. 

TISDAG.

Shulululu! igår ställde jag väckarklockan på 9, så att jag inte skulle behöva stressa idag för att hinna med bussen. Men jag vaknade inte av den, asså det gör jag alltid ! Jag måste ha stängt av den i sömnen, elr nåt. Så jag vaknade av att mamma ringde, och då var klockan kvart i 11, och jag skulle ta bussen halv 12 ! Så då fick jag stressa iallfall.

Men dom jag skulle gå på stan med kunde inte sen, det var synd. Men då ringde jag Myra och gick med henne istället. Det får väl bli med dom andra nån annan dag:) På stan köpte jag en tjöja, foundation och en parfym på REAn!:)

Ikväll ska jag nog vara med Emilia, det var länge sen jag var med henne. Men hon har ju varit magsjuk så det är väl inte så konstigt, stackarn ändå, man vill ju inte vara sjuk på lovet !


Tröja - H&M


Parfym - Kicks


Foundation - H&M

// Emma

idag är jag glad:)

hejjs! igår kom bell och angie och sov över. vi hade väldigt roligt jag sminkade dom också, blev ganska nöjd med resultatet !:) sen spela vi Buzz, Guitarr hero och Sing star. idag gick vi på Strömpilen, då köpte jag ett rosa nagellack. när vi kom hem fika vi, sen sjöng vi singstar. efter att dom for hem ringde myra, så då gick jag på Strömpilen en gång till, med henne;). och då hitta jag en till sak som jag köpte. det var en glitter spray till håret som jag tänkte använda till nyår! :D nu kommer lite bilder från igår och idag:)


men är vi heta eller är vi heta! :]


SötAngie :D


SötBell :D


Glitter sprayen och det rosa nagellacket !:)

Emma

ett tag sen sist

tja! det var ett tag sen jag skrev förra inlägget, har inte orkat skriva blogg på några dar. men idag kommer det ett inlägg iallafall !

idag ska jag vara med kompisar, spela lite guitarr hero och singstar eller buzz. (de fick jag och lillbrorsan i julklapp) ska kanske gå på strömpilen också:) får se hur det blir, nu ska jag iallafall duscha. NU ska jag lägga in bilder på mina nya skor, som jag lovade att göra för ganske länge sen, men ändå.(a)


framifrån.


från sidan.


julaftonskläderna. haha, har en likadan kjol som alice, tur att vi inte hade våra samma dag. det hade nog sett lite knas ut;)

Emma

snart, snart, snart.. :D

tja! shiitttt, imorrn är det julafton! ska bli himla kul, och i år är det första gången vi firar jul hemma. asså släkten kommer till oss istället :) haha. ska nog inte gå och lägga mig så sent ikväll, för ju fortare man somnar desto fortare är det julafton;p!

redan mörkt:(

menÅ, det är redan mörkt ute, jag som tänkte gå ut och fota lite!
ajja, får väl göra de imorrn elr nån gång då.^^

idag har jag inte gjort så mke, typ bara sett på tv och lockat håret, haha. kanske lägger ut en bild på hur det blev sen. ikv vet jag inte vad jag ska hitta på.. vet inte vad jag ska skriva heller;p! hehehehe, iallafall hejdå / Emmmaaa!:)


14 ååååårr :D

YYEEEEEEEEAAAAAAHHH!
idag fyller jag 14 år, orkar faktiskt inte skriva så mke om det.
hände så mkt, haha. och på kvällen kom några kompisar hit på tjejmiddag!:)
haha, det var också riktigt trevligt, och jag fick fina presenter, jag är nöjd! :D

kramar / från en nu 14 årig tjej;)

lördag.

hejsan hoppsan!:) lördag idag, har gått ut med min morsters killes hund, shoppat lite, fikat, datorn, och inte så mke mer. btw, mormor och morfar e ju här och några andra kme också snart, sen ska dom fira mig, yeah! inte för att skryta elr tjata, men ja var bara tvungen att säga de, för hur kul är de inte att få paket!:) ajja, vet inte vad jag ska göra sen. hmm, lillbrorsan vill att jag ska följa med och spela gitarrhero mot honom på elgiganten, så jag kanske går dit en stund. elr så går jag till en kompis.. kanske hinner båda, hehehe ;)

Pussar

ÄNTLIIGEEN LOOOV!

yeah:D nuuuuuuuu äär deee loooooov! gu va skönt:)
började med uppträdanden i kyrkan, sen lunch, sen fika och betyg.

jag är nöjd med betygen också,
kom nyss hem, har inte gjort nåt sen dess. och idag kmr mormor & morfar,
och det betyder: presenter till mig!(A) haha, skoja.
nejmen jag fyller ju år på söndag, så dom ska fira mig imorrn:)
så på söndag får jag öppna presenter! hur kul e inte de då, längtar!;)
och på söndag kväll kmr Myra och Emilia hit och ska äta middag m.m.
det blir riktigt trevligt !


Ps. kanske lägger in nån bild om dagen senare. - ha en riktigt trevlig kväll allihopa! / Emmsaa;)




staaaan

hejhopp!:) idag var sista vanliga skoldagen över! imorrn blire bara kyrkan, fika o gå hem, fett skönt!:D
efter skolan idag gick jag hem och bytte skor, till mina nya. justja, ska snart lägga in en bild på dom!(a) ajja, sen jag gick på stan med emmmii. yesyes! roligt hade vi också:) och hon köpte nya skor till imorrn, dom var jättefina. jag köpte lite julklappar också, så nu har jag inga mer presenter kvar att köpa;) ! hihi, sen när jag kom hem och åt pannkaka. har slagit in paket och sett lite på tv.. ikv måste jag städa också;/ menmen, inte så farligt ändå. kanske bakar en kaka om jag hinner:'D! får se..

KRAMAR / EMMA :D

tjaaaaaa

hejjjs:) tisdag idag, vet inte vad jag ska skriva.. (a) heheh.
inte hänt nåt spec idag, tror jagXD nejmen, typ inge.. :'d
elr joo, när skolan var slut följde jag med mr sister hem och såg en film!;D
btw, typ ingen läxa i veckan, asså fan va skönt! också avslutning på fredag! häärliigt!!:)

hejjdååå / Emmaaa

Operation.

hej, i lördags köpte jag nya skor, lägger in nån bild på dom sen nån gång:)
lägger även in en bild på pepparkakshuset då.

idag opererade jag mig. klockan 11 fick jag sätta på ett bedövningsplåster mot bedövningssprutan! hehe, jag vet att det låter konstigtXD..men det var för att sprutan inte skulle göra så ont. Sen gick jag hem och åt, med mamma. När klockan var ett opererade jag mig. Det tog bara 20 min;o Egentligen skulle jag dit fler gånger, men dom tog hela märket på en gång! Just nu har jag lite ont, för bedövningen börjar gå över.. så jag ska nog snart gå och ta mig en alvedon, elr nåt.

ciaaooo

hellu:)

då vare lördag, hann inte göra nått pepparkakshus igår.. skulle ha varit för stressigt, för man vill ju inte missa idol-finalen!:) KEVIN VANN, han är en värdig vinnare! alice är också jättebra, jag tkr att båda sjöng lika bra igår.. men Kevin har ju varit bra typ varje låt man har sjungit, så.. han är somsagt en värdig vinnare!:) har redan sett julkalendern och ätit frukost, snart ska jag duscha, välja kläder o sånt. sen idag ska jag vare med emilia! en av dom bästa<3 men sen vet jag inte vad jag ska göra..;p kanske ska göra lite julkort:) ajja,

SEEYA!
/EMMA

ni betyder ingenting längre!

ehm, jag kanske inte tror att jag är bäst heller! men ni får väl tro som ni vill..
och förresten, jag har visst ett bra liv! och mke att leva för! väx upp själv!!
Nu skriver jag inte mer om dehär på bloggen, ni får tro som ni vill!
jag bryr mig inte, jag har ändå dom bästa kvar!

roligt roligare roligast

shuuue, äntligen helg!:) väldigt skönt. ingen skola, inga läxor, inga tider att passa.. o.s.v. ;-D
idag efter skolan var jag med sweetheart, vi tog lite bilder med en gitarr.. asså det var en bild-läxa;p! haha, ska göra ett skivomslag juuexd osåå åt vi tacos hemma till middag, superduper gött!:) nu snart ska jag göra ett pepparkakshus med mamma och oskar, roligt,roligt! sen ska jag nog se idaol ikv också, måste ju se finalen! vem tror ni vinner?:) alice eller kevin? jag tkr att båda e bra, men kevin vinner nog,p nejmen nu ska jag somsagt göra ett pepparkakshus, så hejdå!!

knas

ni säger att jag har sagt att jag har sagt att jag är bäst i världen, men hallåå! jag har inte sagt det förfan! skaffa ett liv själv. jag vill ändå inte vara med er heller! jag säger bara, det var sjöseri med pengar att köpa en julklapp till dig, men som tur är finns det ju andra jag kan ge den till, som tex sweetheart elr Mr sister!<'3

jaduhejdu;-)

långtråkig torsdag somvanligt, menmen. fick veta några av betygen för den här terminen. jag fick G i engelska, VG i so, VG i no och VG i svenska:) så jag är nöjd:-D!! har gjort bort matteläxan ikv också.. och jag har ingen mer så, yeeyy! hehehe, också har jag o mamma satt upp nya gardiner i mitt rum. blev bra, nu ska jag typ duscha. hejdå / E

Jag har redan sagt till dig att jag inte sagt nått mer! och när jag skrev vett i skallen, sa jag att jag menade dig elr? va? det kan inte du veta. nu snart orkar jag inte skriva nått mer om dehär på bloggen, om du vill att jag ska svara på nå mer får du skriva åp msn!

idag..

haloo, tisdag idag. jag och emilia praoa i elevrummet idag, missa typ fyra lektioner..fett sjönt! 
hade tid hos tandläkaren idag också, gick bra.. har lite ont i tänderna nu bara. men det går över! sen när jag kom hem hann jag bara äta en liten youghurt innan myra ringde oo fråga om jag ville med och handla;p ikv har jag faktiskt gjort lite läxa, har renskrivit min novell. sjukt stolt över den, fick VG!! ;-D men nu ska måste jag gå och duscha. CYA!

Nu hare hänt, jag skulle förbättra mig under din paus och det gjorde jag! jag har inte sagt nått dumt till nån under den tiden! Eller vissa personer kanske inte tror de, vissa hör/vet inte när man skämtar och vissa säger bara saker som inte är sanna för att en person ska bli lämnad. Men det finns personer med hjärna och hjärta också, jag tänker inte på mig själv utan på många andra jag känner, personer med vett i skallen.. Men dit tillhör inte alla!

lördag :)

tjoosan heejsan! 
har just ätit frukost, klätt på mig, städat lite och tagit fram kläder till dansuppvisningen som är imorrn. men jag måste göra öron också, asså jag ska göra öron av kartong för jag ska vara surikat.. ett sånt djur som timon i lejonkungen är;p! ska vara eldfluga också :) kom och se dansuppvisningen om nån vill, jag är med i alla imorrn!?:-D men nu måste jag faktiskt gå, för mamma ropar. have a nice day! / E


tbx igen

hejhej, har inte kunnat skriva på några dagar. men nu e jag tbx igen;) igår följde sweetheart med mig till dansen, sen hade vi jävligt kul på tillbakavähen hem! på busshållplatsen och i bussen satt vi typ o sjöng abbas låt - "Honey,Honey"..och vi sjunger ju ganska falskt också! HAHAHA! guuu vad alla kolla på oss i bussen sen då! dom måste ha trott att vi var helgalna fjortisar! hehe, nog med den saken!

ikv blire dans igen:) sem ska jag nog på kyrkUG med sweetheart, för att ta temasteg. synd att man missar idol! menmen, mamma får väl säga vem som åkte ut sen då. hoppas de inte blir alice! robin borde åka ut tkr jag, hehe.snart har de gått en månad, hör av dig nån gång!:( allt e tråkigt utan dig. i miss you but i will wait!

Hugs


NO bajs

hej, lång dag i skolan idag. oo emilia var sjuk så de var ju lite trist..
men jag hade hemkunskap och där gjorde jag knäckebröd med myra:)
sen när jag kom hem har jag bara suttit vid datorn, gjort lite läxa, ätit,
hämtat salamin hos maria, duschat och typ inget mer. imorrn måste jag
verkligen plugga NO som satan! jag har slöat med plugget men nu blire
ändring;p! men jag hinner inte plugga så mke jag vill imorrn för jag har
konfa. asså, jag har seriöst alltid de dagen innan jag har prov!;o
hopplöst värre.

sov sött allihopa!

:)

då vare en ny vecka igen.
idag har jag bara varit på skolan, gått hem med emilia, ätit en yoghurt.. som vanligt, och gjort lite läxa. ikv blire väl mer läxa..
nu ska jag hjälpa kussen litte med hennes blogg:) bye!

RSS 2.0