Kusinerna på besök :D

Hejj! Dagen gick snabbt som vanligt, efter skolan var jag med Emilia och Myra:) Vi satt och kolla på bulldoggar på blocket :] haha, Myra vill ha en sån! Men dom gick nyss hem och nu ska jag göra en kladdkaka till imorgon och äta middag.



Ikväll kommer kusinerna! :D yeahh! kommer ha såååå kul i helgen!!:)

xoxo - E

torsdag

Hello! hade prov i NO idag, var inte sååååå svårt som jag trodde för det var mest ringain-frågor. Nu är jag med Emilia,☺ vi fika nyss och prata litte granna ;p ikväll ska jag städa mitt rum för mina kusiner från skellefteå kommer imorgon, taggar!:) och så ska jag vara lite mer med Emilia <3

 Hajdoo!

Dansisch är tillbakishh

Hejjs! Idag efter skolan gick jag och Emilia och leta praoplats, vi hitta ett ställe och ska ringa dit på torsdag för att försäkra oss om att vi fått praoa där. Jag har just ätit och nu ska jag läsa lite NO. Lite senare ikväll ska jag till dansen, ett bra tag sen sist. Längtar !:)

 Efter dansuppvisningen;) -08

xoxo - Emma

Tackar!

Tackar för alla kommentarer! Det verkar luta lite åt snelugg.. Jag har typ bestämt mig nu, och jag tror att jag ska ha lite i omgångar, vanlig lugg nån gång i veckan då jag inte orkar fixa håret så mycket på morgonen, (det är så skönt att ha de när man inte orkar fixa håret ibland) och snelugg lite oftare tror jag. Annars blir det ungefär varanan dag, för det är lättare att göra snelugg när håret inte är lika rent (a). Ska nog låta moster klippa upp mitt hår lite om hon har tid. :-D Tack än en gång för kommentarerna! :)

Idag har jag bara varit i skola, kom hem för ett litet tag sedan och ska snart äta.  Ikväll blir det väl att plugga NO, har prov på torsdag på saker som jag var sjuk när dom andra gick igenom det! ajja, bara att bita ihop. ;)

xoxo

Lugg eller snelugg ?

Hejjs! Igår var jag med Emilia, vi hade tänkt hyra en film men vi hade för lite pengar med oss. Så vi såg på let´s dance, prata ocg sånt !:)

Idag skulle det egentligen stå ett nytt skrivbord i mitt rum, men affären hade inte inne något för tillfället så jag får vänta i fjorton dagar. Ajja, har typ inga planer för dagen, bara att jag ska baka muffins (a). Haha, mumsigt !

Btw, vet inte riktigt hur jag vill att mitt hår ska se ut.. asså vilken frisyr som passar bäst. Lugg och mittbena eller snelugg och snebena ? Jag ser ju inte själv hur mitt hår ser ut på dagarna så jag skulle vilja veta vad alla ni andra tycker! Jag vet att det kanske låter knasigt men jag vet verkligen inte hur jag vill ha de.

 lugg  eller snelugg ?

Cheerleading!


Shooe! Imorgon är det basketdag på skolan, så jag börjar kvart i tolv. Olala! Alla som inte ska spela basket måste göra ett cheerleading program! Haha, vi 8c:are är ju ändå bäst, kolla klippet, this is real cheerleading (a). Hoppas bara det går bra imorrn:) !


Onsdag

Hej! Idag efter skolan såg jag High school Musical 2 med Emilia, den var bra!;) Efter det har jag bara ätit och nu sitter jag här och bloggar. Snart ska jag göra bort matte och engelskaläxan. Förutom det ska jag inte göra så mycket mer, kanske ser lite tv.. Iallafall så var jag frisk idag och var på skolan.

Btw, nu har jag en Volume Master! Hämtade den igår;-D provade den igår också, den funkar som den ska:) Så jag är glad!


Hajdoo!

sjuk

Har varit hemma från skolan idag, för jag är sjuk. Just nu har jag mest hosta så jag ska nog till skolan imorgon.

Idag har jag sovit en hel del, ätit och sett High School Musical 1. Den var bra tycker jag, imorgon ska jag se 2:an!:) Ikväll blir det väl bara att vila, ajja, nu ska jag snart äta..
 


Hajjdoo!


trött

Hej! Idag har jag varit i skolan, hos tandläkaren och bytt båge och på strömpilen med mamma. Förutom det har jag bara suttit inne och tråkat. Jag har blivit sjuk också, hosta, snuva, trött och sånt. Inte roligt, ska nog inte till skolan imorgon. Orkar nog inte vara uppe så länge ikväll heller, ajja, nu ska jag chatta lite med en annan sjukling ^^ Hajdooo!


shopping

Tja! Har nästan inte skrivigt nått i veckan, sorry för det. Men nu kommer det iallafall ett inlägg! ;)

Idag har jag kollat på skrivbord till mitt rum med mamma och pappa, spelat Guitarr Hero med broshan och gått på Strömpilen med mamma. Ikväll ska jag nog vara med Emilia!:)

Bilderna är på grejorna jag köpte på Strömpilen idag.


Sjal - Lindex


Kofta - Vero moda


Bälte - Lindex

Ha en trevlig kväll allihopa! - Hajdoo / Emma


Prov

Sorry att jag inte skrivit nåt under veckan, men jag har pluggat till so provet jag har imorrn.

söndag

Hej! Var på disco igår med Emilia, Myra och Emelie. Och det var lika bra som förra gången!;)

Idag har jag läst lite so. Snart kommer farmor och farfar, dom ska äta middag här ikväll. Till middagen kommer också familjen Green, roligt roligt! Nu ska jag gå och välja kläder..


Disco

Hello!
Igår gjorde jag om Emilias blogg, jag tycker den blev fin! Vad tycker ni?? Och så kan jag photoshop mycke bättre nu!;)

Idag har jag inte gjort så mycke, varit med Emilia. Vi busringde till folk, okej det var typ bara två som svara med ändå:] ! Snart ska jag gå och sminka mig och fixa håret, för ikväll är det disco!:) Hoppas det blir lika roligt som förra gången. Hajdoo!

tjosan hejsan

Då var den första veckan färdig, bara två dagar. Yeah!
Efter skolan läste jag lite so, sen var jag och tog första sprutan mot Livmoderhalscancer. Bara trå sprutor kvar då. Den kändes unefär som en stelkramsspruta, inte skönt precis men inget att oroa sig för. 

Nu har Emilia kommit, så nu ska jag gå!;)


teater

första skoldagen är över, den var ändå inte jätte hämsk. Nu ska jag snart på teater med klassen, ska se " en kvinna i svart "  ! Hejdå

SKOLA

Imorrn är det skola och jag är inte peppad.

Shoooe!

Jag skrev inget igår, för jag hann inte, så gårdagens inlägg kommer här. Igår gick jag en promenad med mamma, duschade och gjorde ett halsband, såhär ser det ut.

   Vad tycks ??

Sen försökte jag göra ett hårband av mitt eget hår, asså göra en liten fläta som man lägger över huvudet som ett hårband. Fick idén från Josefin´s blogg: http://jjosefin.devote.se/blogs/1014483/flaetat-haarband.htm :)

  Min blev förstås inte lika bra, men de e väl bara o träna!
Sen var jag och min familj bjuden på middag hos mina tremänningar i Brån, så där var jag nästan hela kvällen igår.

Idag ska jag typ bara vara med kompisar, ikväll ska jag nog gå och lägga mig tidigt så jag inte är så trött imorn på skolan. Åååhh, jag är inte pepp på att det är skola imorn! Jag vill ha mera lov, men det blir iallafall kul o träffa klasskamraterna!:)  Hejdå!

måndag

Idag gick jag på stan med mamma, jag köpte lite pärlor som jag ska göra ett halsband av. Sen gick vi till ett skomakeri för att fixa min dragkedja till jackan, när han som jobbade där var klar och tagit betalt så började han babbla om vad jag ska och inte ska göra i livet.. haha, whaaatttttt ??;o Och att jag inte ska röka eller snusa. Och alsolut inte dricka, för om jag skulle börja dricka kanske det skulle komma nån kille och tafsa på mig, och det skulle leda till mera saker.. Och om att jag inte ska tro på nån kille om han säger "jag älskar dig", - asså, öhh okej ?? Sen börja han prata om vad som händer när man är vuxen och att man måste hitta den rätta och inte vara otrogen.. Det ända jag sa var typ - mm. Asså serri vi stod där i typ 10 min! Ajja, fattar bara inte varför han sa det till mig, ser jag ut som en otrogen tjej som snusar, dricker och röker??? haha, ialla fall. När jag kom hem gjorde jag lunch och städa jag lite, ikväll ska jag kanske vara med Emilia igen!:)

Hejdå

Bio

Idag har jag typ inte gjort nåt speciellt, men snart ska jag på bio med Myra och se Yes man. Hoppas den är bra, det är ju en komedi så den borde vara det. Nu ska jag gå och ta mig lite fika innan jag far så jag inte hungrar ihjäl mig på bion, det skulle ju vara sorgligt;p! Och ikväll ska jag nog vara med Emilia! :-D
Have a nice day! / Emma 


Hemma igen

Tja! Nu har jag kommit hem från mormor & morfar. Dagen började med att jag och några till firade mamma med paket m.m. för hon fyller år idag. Grattis mamma!<'3 Senare åt vi middag på en resturang. Mycket gott var det! På vägen hem köpte vi ett tv bord. Här kommer lite bilder från nyår :


Skål !


Fyverkeri .


Fyverkeri .


Jag smäller smällare ;p


Tomtebloss .


Resturangen :)

Emma



TODAY

Shuuee! Idag har jag varit på badhuset, och det var ovanligt varmt i vattnet idag. Mycket trevligt. Snart ska jag gå och prova kussens Volume matster, vill också ha en sån! Men, jag kanske ska skaffa en sån snart. Då blir jag glad, men dom är så dyra! Men, men.

 Min kusin Ville är så söt, han är både kramgó
och glad! (och han avgudar mig) *stolt* :]

 Volume matster.

Kramar Emma

DÅ VARE 2009 !

Hejsan! Just nu är jag hos mormor och morfar. Idag har jag varit ute och åkt skrana, jag höll seriöst på att frysa ihjäl. När jag skulle åka skrana med Ville slog jag i svanskotan, inte lyckat! Och så har jag fikat och spelat Guitarr hero och Buzz med Mathilda och Oskar. Snart kommer Linnéa, ikväll kanske hon ska ge mig lite sninktipps om ögonskuggor.

Hade alla en trevlig kväll igår då?? Det hade iallafall jag, lägger in lite bilder från gårdagen när jag kommer hem.


Haha, jag titta lite på bilderna från Turkiet -2007 på mormor och morfars dator. Så hitta jag en bild på Mathilda och mig. Vi var ju ganske heta!

Hugs Emma


RSS 2.0