*KLICK KLICK*

http://emmaulander.blogg.se/
http://emmaulander.blogg.se/
http://emmaulander.blogg.se/


HAR EN NY BLOGG!

Har gjort en ny blogg och ska sluta skriva på den här bloggen, egentligen mest för att jag inte gillade namnet, haha. Istället hittar ni mig på emmaulander.blogg.se !!!

4 JUNI

Lördag idag, hittills har jag mest bara varit hemma, var ute ungefär en timme på en promenad också. Har just ätit middag, grillat! Ska duscha och fixa mig snabbt nu sen ska jag ut med Myra. Hejsvejjs!


gonna get down on friday

Nu cyklar jag iväg till Haga där jag ska vara med Saba och Danni, höres! :)



Sony Ericsson x10 mini


Lämnade in min mobil på lagning idag och köpte den på bilden här ovan! Sony Ericsson x10 mini blev det. Har aldrig haft nån touch-mobil men man lär sig nog snabbt antar jag. Nöjd är jag då iallafall!

TORSDAG

Det blev ingen tjejkväll för Emilia kunde inte, men jag var med Myra iallafall! Vi snackade och det var trevligt, härligt väder vare ute också.
Imorgon blire stan, kanske ska köpa en ny mobil, hoppas det iallafall. Men vill köpa en longboard också, så det kommer bli flera tusen kronor.. har ju pengar men vill spara dom till sommarn, får se hure blir.


TJEJKVÄLL

Ska äta middag nu sen fixa mig lite, ikväll kommer Emilia och Myra till mig, blir awesome!
Ha en bra kväll allihopa!


Jag och mina bruds

ONSDAG

Ikväll har jag och Emilia varit ute och försökt lära oss skateboard, gick ju ändå inte så dåligt tycker jag. (a) Skulle bara testa de eftersom jag funderar på att köpa en longboard, blev så sugen när jag fick testa Suzanas.

Det känns väldigt skönt att det inte är någon skola imorgon och på fredag. Så det blir en långhelg, sen är man ju ledig på måndag också. Bara nice! Fast jag är faktiskt väldigt trött så tror jag ska gå och lägga mig snart ändå även fast jag får sovmorgon imorrn.


Jag och Emilia :)

EN BILD FRÅN I SOMRAS


FYFAN VA NICE

Idag fick jag veta två slutbetyg.. och jag fick VG i matte!!! Matte är typ det svåraste jag vet, men nationella gick braaa och jag fick vg ändå, så himla glad just nu! Sen blev det ju inte precis sämre när jag fick veta att jag fått MVG i spanska!

1 JUNI

Åt en väldigt god middag för ett tag sen, grillad kyckling, potatissallad, sallad och grekiskt lantbröd.. nomnom! Nu funderar jag på att gå ut en sväng, det är ju så härligt väder ute!



RSS 2.0