ERSBODAA GIIRLZEEN

Körde med osminkat idag, hade inte haft tid att ta bort det innan gympan. Det var somsagt bad på gympan idag, man skulle simma nå längder, livrädda och dyka ner till botten på djupaste poolen och ta upp nån plastgubbe. Fick lock i öronen när jag gjorde de, hade de sen ett bra tag också. Aja, de är iallafall borta nu: )

Var just ute och totade lite, här är två av bilderna.


©


Ikväll kommer Maria, Bell och Angie och ska sova över! peppppaaa!; D sjukt länge sen jag var med dom ju! Jag är säker på att det blir kanonkul: )

hahah, gammal bild men ändå;p

Nu ska jag gå och se på tv, hare bra!

bad

Nu är jag klar med hkk uppgiften, wiie!; ) hehe.

Har bad imorgon på gympan, inte så jättekul faktiskt..

bara för att jag gillar den bilden: )

tagga sommarn -09 !

Jag borde ha gjort hkk läxan om mattraditioner men.. jag satt och såg på tv istället, sen var jag med Emilia; )
Men jag satte mig och skrev lite iallafall efter fikat, så jag har ändå inte så mycket kvar..

bild från sommarn -08,

alla taggar sommar - 09 nu va? :D

STAN

Vaknade kvart i nio idag, hade ställt väckarklockan för jag och Emilia skulle ta bussen 09.38 till stan. Men jag somnade om igen och vaknade kvart över nio när mamma ringde, så jag hade bara 20 minuter på mig att klä på mig, sminka mig, fixa håret, äta frukost och sånt.. stressigt ! men jag hann! yey, men det var helt i onödag också; ( vi satt och väntade på bussen, den kom inte.. men då satt vi kvar och vänta på nästa buss, den kom inte heller! Så vi cyklade till stan istället !; )

Gick på stan i nästan fem timmar, vi var sjukt less då, orkade nästan inte cykla hem!

Pappa har just varit ute och grillat, nu äre mat, länge sen man åt grillat ju! :D

tjingeling

LUFF

Ojjojj, har inte skrivit på ett tag.. sorry.

Ändå skön dag idag, först teknik, blev klar med min motor; ) haha, sen LK, SO ..dom som gjorde omprov fick gå till ett annat rum och läraren var med dom hela liktionen så alla bara satt och prata i klassrummet; D,, sen lunch och idrott.. men var inte med för jag har ont i halsen, sen vare bara matte kvar, hade bara ett tal kvar att jobba med på hela lektionen så det var najs!: ) yessbox.

När jag kom hem från skolan skulle jag sätta in några bilder från mobilen på datorn, men det gick inte.. jag suger; P ! Men nu ska jag städa mitt rum,

Ikväll blire Luff i stadskyrkan, ska dit med Emilia och Hanna och ta temasteg och gudstjänststeg. Fast jag har egentligen redan tagit alla men ajja!; )

ajja, men nu ska jag somsagt gå och städa mitt rum för det är helt kaos där! PEACEBRE ! ; D

<3


umeådansskola

Har just duschat och fikat, kom ju nästan nyss hem från dansen. Eftersom att jag hade dans hela kvällen så kunde jag inte träna på engelskan, har ju engelska prov på torsdag. Så imorgon blire bara plugga hela kvällen efter skolan och konfan!

Nån som kan engelskan bra??


brillor

Efter skolan cyklade jag till tandläkaren, Emilia skulle kolla en grej på sina armar och hade tid innan mig och blev klar snabbt så hon följde med mig när jag skulle till tandläkarn,: ) Efter det for vi ner på stan och kollade lite, jag köpte ett par solbrillor! Exakt vad jag behövde!: D yäääh! Sen for vi till kyrkan och tog temasteg, spelade spel. Ganska kul faktiskt, jag och Emilia vann! (a). När de var slut for jag hem och åt och sen gick jag en promenad med Myra,: ) niiceee! Har pratat i telefon med Emilia ett bra tag också, när vi pratat klart var klockan helt plötsligt halv tio så jag gick och gjorde fika då.



Nu ska jag göra mig iordning för att gå och lägga mig, tjingeling!


ohhnoooo schooool !

Kom hem typ halv åtta, ringde Emilia och så gick vi ut på en promenad. Sen gick vi in och satte oss vid datorn och åt sockervadd, haha man får ju hetaste tungan av de!

 jutteja!

Är inte så taggad att gå till skolan imorgon, lovet kan gärna få fortsätta tycker jag!

Men hon gick typ just hem och nu ska jag gå och packa upp min väska. TJO!


18 april

Yääh, idag har jag bott på Sofiehem i ett år! : D nästan värt att fira jue.

Har just kommit hem från en typ marknad, köpte sockervadd så nu är jag lycklig! Innan de har jag varit i en pulkbacke med kusinerna, vi solade mest bara. Blev inte brun precis, bara röd.

Förövringt hade jag mega ont i nacken när jag vaknade idag, nackspärr rättare sagt ! Kan inte luta huvudet mer än två centimeter mot min vänstra axel, shit jobbigt ! Också har jag fortfarande ont i magen, hahah vad jag är misslyckad ! x'D

NU:MAT

baka baka liten kaka

Fick en kajal som var vit på ena sidan och svart på den andra och en ögonskugga av mormor idag när vi gick en promenad, trevligt. Något som inte är så trevligt är jag jag har haft rååont i magen hela dagen, inte kul alls!:'( 
När vi kom tillbaks igen så satte jag mig och ritade lite, länge sen sist. Sen gjorde vi lunch och efter det for jag och mormor och handla. Efter middagen gick jag och bara la mig ner i sängen ett tag, bara för att jag hade så ont i magen, sen ringde jag Emilia, hon gjorde min dag. När vi pratat klart kändes det lite bättre, så jag kunde stå iallafall, så då bakade jag en banankaka. Annars har jag nog inte gjort så mycket.

Nu sitter jag här en lyssnar på Lady Gaga och surfar bara..



älskar denna låt, eller gillar alla hennes låtar typ men ändå (a). Lyssna påren?

Imorrn blire kusinerna, yääh! länge sen man såg dom ju!: )

tjingeling!

PLASK

For ju somsagt med tåget klockan 7 idag och jag är hos mormor och morfar nu, kommer hem på söndag.

Har just kommit tillbaks från badhuset, var där med lillebror. Badade i typ fyra timmar så nu känns det som om jag har vatten fulla magen, inte mysigt men ajja.

Ikväll ska jag baka, se på tv och kanske läsa lite.. förövrigt så tycker jag att de är väldigt kul att leta bananer på apberget ! har bara 37 men ändå, :p men det är helt knas att det inte går att hitta på mn dator hemma! det går bara hos andra! ;o och det är inte kul !; )

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0904161202562603&a=1& kolla hur bra du känner mig, kommentera vad du fick ! : )


Nu väntar maten på bordet, tjingeling !


mormor och morfar

Nu ska jag packa väskan, ska ju till mormor och morfar imorgon. Tåget går klockan 7 !!!, fett tidigt, så jag måste typ stiga upp klockan 6. Inte peppad, menmen. Kommer blogga fast jag inte är hemma, men det blir nog inga bilder förrän jag kommer hem igen på söndag kväll.

  
 

Hugs

Emilia&Myra

Igår var jag med Emilia och Myra hela dagen, de var fett najs! : D
Först gick vi på stan, köpte jeansleggings från bikbok och en ansiktsmask. Tog bussen hem vid halv fyra, sen gick vi till Emilia, runt fem tiden cyklade vi till maxi och köpte godis. När vi kom hem igen åt vi, satt lite vid datorn ett tag också..

Lite senare satte vi på högtalarna på typ högsta volym och spelade lite Lady Gaga låtar, hah! p-p-partyy! ; D





Men var tvugna att sänka när mamma, pappa och oskar kom hem igen, så då såg vi film istället !; )

Men efter ett tag såg vi vad klockan var, så vi gick och satte på bastun sen fortsatte vi att se på filmen medans bastun blev varm.

När bastun var varm stoppade vi filmen, bytte om till bikini och använde våra ansiktsmasker som vi köpt på stan. Så här såg vi ut,

Hahah, stééékk ! Myra köpte inte samma sort som mig och Emilia, hennes mask var ju tjock som den ska vara! Min och Emilias maskar ser ju bara ut som om vi smetat ut tvål i ansiktet ! hahah, menmen, dom fungerade lika bra iallafall ; ) !

När vi var klar med det satte vi oss i bastun och bastade ett bra tag. Sen kom vi på att vi skulle ut i snön, så vi gick ut och sprang barfota över på gården i snön, kallt !

Våra fotspår, galet kallt om fötterna!

Jag, Myra & Emilia ; )

Haha, sötnosar ; D

i bastun, hah ;p

Sen gick vi in och bastade igen, när klockan var typ elva duschade vi och sånt. När vi var klar med det gick vi och såg klart filmen, den var ganska bra!! : D
Sen låg vi och prata och busringde folk, somnade typ fyra.

---------

Idag tog jag kort på våra fina " snöänglar ", eller vad man nu ska kalla de ;p


<- myra, emilia, jag ->

dom här gjorde vi igår kväll i bikini !! ; ) stééékk,

nydala

Idag cyklade jag, mamma och oskar till nydala där vi fikade och typ bara satt i solen.
Här kommer lite bilder,

 två svanar, hehe;p

 lillebror och jag; )

 lillebror och mamma: )

 lillebror ; D

Ikväll har jag varit med Emilia, vi var först hemma hos henne sen for vi till maxi och köpte godis till imorrn då hon och Myra ska sova över hos mig! : D peeppppaar!

Hugs

LILLEBROR

Här kommer några hoppbilder på Oskar som jag tog idag! :)









 voooltaarN

vad ska alla göra på lovet då? : )

är hos farmor och farfar

igår var jag med dom här härliga brudarna!; D

  
emelie och emilia : )

mamma, pappa och oskar for till farmor och farfar på kvällen. men jag stannade kvar och sov över hos emilia!: ) nice nice! 

Idag började jag dagen med att hoppa på emilia som är världens sömntuta (a). hahah, sötnos! sen fikade vi och pratade lite, vid ett tiden gick jag till bussen och åkte ner på stan för att sedan byta buss och åka till farmor och farfar.

kommer att vara här tills på söndag kväll, håll ut emilia! ; )

men nu ska jag gå och fika och se på tv, hare gött alla läsare!: D // Emmsaaa








looooooooooooov!

Idag ringde veckarklockan klockan 9, herregud så skönt med sovmorgon!; D iallafall, ingen skola var de.. hade typ aktivitetsdag, var på IKSU och hade spinning; ) var ganska så jobbigt i början lixsom. Klockan 12 gick typ alla hem, men jag och emilia stannade kvar och badade i typ en och en halv timme: D haha, de var megakul !: ) busigt, måste göras om!

sen for vi hem till mig och åt lunch och fika, satt lite vid datorn och sjöng singstar; D ruuliigt ! haha, sen gjorde vi middag också, spagetti och köttfärssås! ganska duktiga vi var!; )

 alla dagar med dej är underbara ;*

Hugs


pappsen

Grattis pappa!: ) som fyller år idag.

Efter skolan vare konfa, där fick vi tårta! mumsi!; D hah, sen gick jag hem och åt och efter det for jag en sväng på strömmis!: ) ikväll har jag varit med emilia, trevligt vare!: ) kom hem typ halv 11 haha(a). men har sovmorgon imorrn så de e lungt; )

 turkiet -07 lillebror

Hugs

strömpilen

Efter maten for jag och Myra till strömpilen, vi hittade lite grejer på rea!; ) jag köpte ögonskuggor, två stycken;p

  

När jag kom hem gjorde jag en kladdkaka, älskar den smeten! haha, det bästa med att baka är ju att man får äta upp smeten som blir kvar efteråt (a). Äre bara jag som tycker de?? ; ) haha.


Har typ just duschat, så nu ska jag gå och fixa håret lite. CYA


soooooooool

Kom hem från skolan för ett tag sen, hade hemkunskap sista timmen, gjorde nån linssoppa som faktiskt var ganska god!: ) 

Fick gå nästan hela vägen hem från skolan på asfalt idag, härligt!; D Soligt vare också: )

 



Nu ska jag fortsätta att kolla på top model, så ciaaoooo!; )


JUST LIKE HEAVEN

Har just fikat, kom hem från Emilia typ kvart över tio. Vi hade ju filmkväll somsagt, det kan ni läsa om i förra inlägget! ; ) Vi såg filmen just like heaven, den var väldigt bra tycker jag! Absolut ett filmtips! : )

 

Nä nu ska jag nog gå och göra mig iordning för att gå och lägga mig, hajdo!

filmkväll (L) !

igår åt jag middag hos min moster, där bjöds det på det här goda:

  
 
älgstek, omelett, potatis och sallad.

och till efterrätt fick man de här,

 den var jättegod !

Idag efter skolan följde jag med emilia hem till henne, där fikade vi, var inne lite på datorn och såg på tv: ) vid halv sex tiden gick jag hem för att äta, åt pizza! riktigt mumsigt vare!; D haha. Efter maten har jag bara suttit och slöat framför datorn, men du ska jag gå och läsa lite. Sen bär det av till den här underbara människan! (L)

 Vi ska ha filmkväll hos henne och jag är säker på att det  blir helkul ! : D

kanske skriver mer när jag kommer hem ikväll, hej så länge!

tingeling tingeling, come on baby shake that thing

Jag har ganska nyss kommit hem från strömpilen, var där med mamma, moster, mormor och mormors mor, haha;P Nu äre snart fika, lite senare ska jag till moster och hennes kille och äta middag där: ) trevligt, trevligt ! Ska vara där ikväll så vi får se vad jag hittar på, kanske ser wipeout eller nått; ). Vad ska alla andra göra ikväll dåe?: D

Hugs



ikväll

Jag har just kommit hem efter att ha varit ute med Emilia ett tag!: ) först var vi inne hos mig och såg på tv, drack läsk och åt godis. Sen gick vi till Emilia ett litet tag, sen har vi varit ute hela tiden; D hahah, vi hade ganska så roligt ! : D men leeskiit också (a), hihi. 



Nu ska jag gå och göra mig en macka, hajdo!

tjjooosaann

I torsdags var det min tur att laga mat, då gjorde jag hemmagjorda köttbullar och potatismos.



Igår var det dans på gympan, haha. Efter det var de fotbolls dm, så vi slapp matten! yeah!; D

  Bilder tagna av Maja.

Senare på kvällen var jag med Emilia, vi poppade först poppcorn och tog fram läsk och sånt innan vi såg på talang 2009, sen såg vi på film, Grease!; )

 Det blev en riktigt trevlig kväll !: )

Idag har jag fått nya skor! : D såhär ser dom ut, du hittar dom på intersport för 700 kr!: )

 Vad tycks ? : )

Men nu måste jag kila vidare, för nu ska jag gå på strömpilen med Emilia, tjingeling!

plugg.

SHOBRE!; D
när jag gick hem från skolan idag lyste solen och det var varmt ute, härligt! eller inte när man har dunjacka, haha! ska nog börja med höst/vår jackan snart om det fortsätter att vara varmt ute!: )

 

 ojjdåå, här kom de visst en egobild också; )

 

har pluggat lite till svenska provert imorgon, egentligen fattar jag inte varför man ska kunna allt sånt där.. jag tänker ändå inte bli svenskalärare eller nått; )

OHHNOOO! kom just på att jag inte har gjort engelskaläxan, så det är nog bäst att jag gör den nu!

Hugs


RSS 2.0