stan =)

Helloo!:) idag har jag fått nya skidskor, dom var najsiga men det betyder ju att jag måste ut och åka längdskidor.. haha jobbigt ;p! ajja. Har även gått på stan med Emilia idag, köpte en svart tunika!:) innan vi for hem fikade vi på Station, det var jättegott !: D När vi kom hem gick vi till hennes pappa och kollade på valparna, dom är ganska stora nu, dom kan gå också och är otroligt söta! Sen hjälpte jag mamma med att laga mat, åt tacos, mumsigt! :) efter maten gjorde jag en makeover på mamma, det blev nice!; ) har just satt mig vid datorn och sitter kvar här tills melodifestivalen börjar, då blir det godis och chips, myskväll. ; D häärliigt !

Nytt besöksrekord, superkul ! men de skulle de inte ha varit om de inte vore för dig carro!;*



pussar / E ;*

ÄNTLIGEN LOV ! :D

Tjohoo!:) var i Bygdsiljum igår och åkte slalom, superkul ! :D har tyvärr inga bilder att bjuda på.


Idag efter skolan gick jag på Strömpilen med Emilia, när jag kom hem åt jag hamburgare (a). Haha, sen gick jag till Emilia och såg en skräckfilm - 1408. Den var ju leeeskii när man såg den men nu efteråt när man tänker efter var den inte jätteläskig. ^^

 

xoxo - Emma :)


onsdag

Hej! Har packat allting till imorgon och gjort matsäck, så nu är jag värsta peppad!:) För imorgon är det friluftdag och jag ska till Bygdsiljum;D vem är peppad ? Så ska försöka lägga mig innan 11 ikväll så jag inte är så trött imorgon, haha hm, tror nån jag klarar det? x)

xoxo - Emma :)

FETTISDAG

Hej !:) Nån som har ätit en semla idag ? fick en idag på skolan, men dom var torra och äckliga. Ska äta en hemmagjord ikväll, mycket godare ! :D Haha.



Efter skolan var jag med Myra, har just ätit och snart ska jag till dansen. Åh vad skönt att det inte är nå mer prov innan lovet ! Hade ju matteprov idag och igår, gick väl sådär, hyfsat för att ha pluggat i 15 min! ^^ Ikväll blire väll datorn somvanligt.. ;p!

 xoxo - Emma :)


slalom

Tjoo! Åkte slalom hela dagen igår, var första gången i år. Haha, man hann iallafall åka en gång innan man ska till Bygdsiljum med klassen på torsdag.. ;)

Idag har jag varit snééél :], haha, nämen har hjälpt till och sånt hemma. När jag kom hem efter skolan gjorde jag drinkar åt mamma och oskar, som är sjuka. Sen gjorde jag ungspannkaka, städade och började plocka in saker i mitt nya skrivbord. Har gjort kvällsfika och tränat LITE på matten, jao.. inte så dåligt ändå (a). HEHE

nu ska jag läsa och sova, ciaooo! :)

snödisco

Hallojj! Skrev inget igår så här kommer de ett inlägg om både gårdagen och idag!;)

Igår var jag på snödisco med Emilia och Daniella, det var jätteroligt!:D Det var flera som inte kom in, och dom som fick vänta i typ två timmar för att komma in! Galet!:o Aja, jag var inte en av dom iallafall!;) För Daniellas brorsa jobbade där igår så vi kom in gratis, yeah!! ;D



Just nu är jag hos farmor och farfar. Idag har jag bakat en kladdkaka, ätit upp typ hela (a)hihi. Fått och nytt jättefint skrivbord, gått på strömpilen, varit ute med lillbrorsan och nu ska jag se på melodifestivalen och äta lite godis, eller lite ska jag väl inte säga!;) haha, goodiiis here i come! :D Imorgon ska jag åka slalom hela dagen, längtar!:)

BILDER KOMMER SENARE.
xoxo - Emma :)

YOU MAKE ME RISE WHEN I FALL

Hallojj! Idag efter skolan gick jag på stan med Emilia, letade jeans på Flott men hittade inga i den färg jag ville ha. ^^ Hittade iaf en sak, köpte en ögonfransböjare från Kicks, haha nu blir mamma glad.. hon har alltid sagt att jag ska ta o köpa mig en egen x)

 Nu ska jag träna lite på engelska glosorna, läsa lite och sova.

xoxo - Emma :)


måndag

Shulululu!;) Kom ganska nyss hem från skolan, har bara hunnit äta en yoghurt och satt mig vid datorn. Har typ ingen läxa ikväll, eller jag ska öva lite på SOn för jag har redovisning imorgon men annars var de inge mer.. Här kommer två bilder från gårdagen!





inte jättefina.. men jag sätter Copyright © på dom ändå! ^^

xoxo - Emma :)

HAPPY VALENTINE ! :D

Hejjj. Alla hjärtans dag idag, :) trevligt !
Idag har jag gått på strömpilen, ätit mig tjock på godis och sett på melodifestivalen! =D Har typ inte gjort mer än så,^^ så jag har inge mer att skriva än så (a). hihi, hoppas alla har haft en bra alla (L) -dag idag nurå! :D 

xoxo - Emma :)


                                                                                                                      sötis-jjjjjj !




                               

stan

Tja! Var på stan med Emilia idag, roligt roligt !:)
Hittade inget att köpa, men hittade saker att ta kort på! ^^

   

 HAHA, så djävulst rolig! x)

xoxo - Emma :)

LEDIG

Tjohoo!:) Då var skolan slut för den här veckan, är ledig imorgon och det känns hur skönt som helst! :D Imorgon ska jag gå på stan med min buhuwie, längtar!!! :]

 Pusspådej !

nya kläder

Tjohoo!:) Har haft konfa idag, de var helt OK. Åt just pannkaka, gott var det. Ikväll blire att träna lite NO och engelska, och se på tv med mera :)

Idag kom mormor och morfar hem från Thailand, och med lite kläder till mig och många andra! :D Dom var fina tycker jag, vad tycker alla ? kommentera! ;)


 ↑ Billabong linne ;)

 ↓ Cool T-shirt (a).


 ↓ Mammas klänning, men jag gillar den så mke att jag tror att jag snor den, haha skoja. 
    Men jag får ju låna den så det är ju bra! :)


 ← dom kom med blommor också, fina tycker jag!

xoxo - Emma :)


tisdag

Hej! :) idag var jag med Emilia efter skolan, kom hem försent så jag fick skynda mig lite för jag skulle till dansen. Lika kul där som vanligt ! Blev ett kort inlägg idag men jag kom inte på nå mer att skriva;)

 xoxo - Emma

I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Tjoo! Hade inte tid med att skriva nått inlägg igår, för jag hade konfa nästan hela dagen. Sen var jag med Emilia och hade super roligt ! Gjorde hamburgare och åt godis, sjöng singstar och sånt:).



Igår läste jag ut När jag hör din röst, den var bra men lite seg. När man var ungefär i mitten av boken blev den bättre;) Men den går inte att gämföra med Twilight, 1:an alltså. Nu ska jag bara vänta tills 3:an blir lite billigare, sen ska jag köpa den också.;)

Idag efter skolan följde jag och Myra med Emilia hem och såg på hennes valpar, dom e fantastiskt söta! :D sen åt jag en semla när jag kom hem, gött !:] Om ett tag blir de pizza till middag, smaskens!:) Och ikväll ska jag på bio med Emilia och se i taket lyser stjärnorna ! :D Längtar!



xoxo - Emma :)

mumsigt <3

Hej! Idag har jag nästan bara suttit och läst, har bara 46 sidor kvar att läsa av när jag hör din röst. Så imorgon får ni veta vad jag tyckte om den!;) Har även varit med Myra ett tag, blev tyvärr inte så länge för hon skulle hem och äta. Eller iochförsig skulle jag också äta då men aja^^ Åt favoritmaten också, lövbiff och klyftpotatis<3 Snart blire supergoda, hemmagjorda semlor! :] hihi, bara GOTT! kanske lite onyttigt också men det låtsas vi som att vi inte vet (a).

 + godis ikväll då, haha mumsigt <3

xoxo- Emma

helg !

Tiden går så fort nu för tiden, men det har jag verkligen ingenting emot just nu! Längtar efter sommar och sol, men vill ändå hinna åka slalom massvis med gånger innan snön smälter!:)

Idag fick Emilias hund valpar! 11 stycken, inte dåligt! :D Åh dom är sååå små, eller det är inte så konstigt dom föddes ju inatt så.. haha ;p Söta, men dom blir ju sötare sen när dom kan gå och se :)
Har just läst lite ur boken, När jag hör din röst. Det är tvåan av Twilight ;P Nu ska jag snart se Let´s dance, så hajdo!


HEJ !

Idag har jag haft både svenska läxförhör och engelska prov, skönt att ha gjort bort alltihopa! Ikväll bara det bara slappa.. eller, efter att jag gjort matteläxan ja. :] hajdo

1000 kronor rikare !

SHOOOLAHOPPSANSA! ^^
Sorry för dålig uppdatering, men ah, nu kommer det iallafall ett inlägg.

I lördags kom ju kusinerna, ass roligt hade vi hela helgen! :D (har tyvärr inga bilder att ladda upp). När vi gick på stan köpte jag ett par gråa midjebyxor och ett par örhängen. Jag är riktigt nöjd:) Längtar redan tills nästa gång dom ska komma och hälsa på:) !

I söndags hände det också en annan rolig sak, mitt godislöfte som jag haft i ett år gick ut !:) Och det betyder att JAG FÅR ÄTA GODIS NU OCH ÄR 1000 KRONOR RIKARE, YEAH! jag är lycklig :]

 Hajdoo!


RSS 2.0